5 perfekte gaver til grillmesteren

Har du en far, en bror eller en partner, der er vild med at grille, og har du lyst til at give ham noget mere udstyr eller en gadget til grillen, som han bare ikke kan undvære, når sæsonen igen starter, har vi her samlet et par gaveidéer, som du kan tjekke ud, hvis du gerne vil gøre ham glad.

Er der ikke noget her på listen, der lige kan bruges, og savner du yderligere inspiration, kan du finde inspiration til gaver til ham her.

En ny grill

Hvis du har en del penge at gøre godt med, og hvis du gerne vil gøre ham rigtig glad, kan du jo overveje at give ham en ny grill. Det kan nemt koste et par tusinde kroner, men hvis det ikke løber over dit budget, er det jo den perfekte idé til ham, der elsker at grille.

Du kan være sikker på, at han vil blive utrolig glad for at få endnu en grill til samlingen. En sand grillmester kan aldrig få for mange griller.

Læs om 5 perfekte gaver til grillmesteren

Læs om 5 perfekte gaver til grillmesteren

Grillhandsker

Har du bare brug for en lille fars dags gave, som helst ikke skal koste det hvide ud af øjnene, kan du jo vælge et par grillhandsker. De koster et par få hundrede kroner, og det er altid noget, en grillmester kan bruge et ekstra par af.

Der er mange grill-ejere, der glemmer at få købt nye grillhandsker, og så render de rundt og bruger et par, der er både gamle og slidte. Så har han ikke et par rigtige grillhandsker, er det jo en oplagt mulighed.

Planker

Elsker han at lave gode bøffer, og drømmer han om at kunne servere en rigtig plankebøf, kan du jo vælge at giver ham de planker, der skal bruges til lige netop det formål.

Vær opmærksom på at plankerne bliver produceret i forskellige typer træ, og træet er med til at afgøre, hvilken smag bøffen får, så det kan være en god idé at læse lidt op på det, inden du bare bestiller de første planker, du kommer forbi.

Pizzasten

Du kan også vælge at købe en pizzasten til ham. Har han en indre italiener inden i, som bare gerne vil ud, og drømmer han om at kunne lave sin egen sprøde pizza på grillen, er en pizzasten et must.

En pizzasten koster heller ikke meget mere end et par hundrede kroner, alt afhængig hvilken kvalitet du vælger at købe den i. Det kan være en god ide at købe ham en pizzaspade samtidig med, hvis han også skal have en chance for at kunne tag pizzaen af og på grillen på en nem måde.

BBQ brændejern

Den sidste gave, vi kommer til at anbefale grillmesteren, er nok en gave til ham, der allerede har alt grilludstyr, og som bare mangler lidt gadgets her og der. Med et BBQ brændejern er det muligt for ham at sætte navne aftryk på selve bøfferne, så der ikke er nogen tvivl om, hvem der skal have hvilken bøf.

Det er en lille sjov gadget, som koster omkring de 100 kroner, og som er perfekt til ham, der ikke savner noget nyt udstyr til grillen, men som du stadig gerne vil forkæle med lidt sjov.