Endelig er solens her: Find grillen frem

Det betyder også for de fleste, at havearbejdet er gået i gang. Der skal ryddes op, males træværk rundt omkring, plantes nye blomster, buske og hække, samt ukrudtet skal hives op. Solens stråler varmer godt, og farven på huden er begyndt at vise sig. Husk at beskytte dig selv, så du ikke bliver forbrændt – og husk at nyde din grill, mens solen skinner.

Kør dit haveaffald på genbrugspladsen eller genbrug det selv

Hvis du har en kompostplads, kan du med stor fordel smide dit haveaffald deri. Ved at gøre det, får du med tiden noget rigtig godt muldjord, som du igen kan anvende. Dog er det ikke alle der har plads til at have en kompost, men så bør du køre dit haveaffald på genbrugspladsen. Nogle genbrugspladser lægger det i bunker, derved kan borgerne hente noget af det, så det igen bliver brugt. Det er en smart måde at skåne miljøet på.

Når haven gøres klar

Bør man fjerne alger, mos og lignende på sine fliser, i sit grus og på sit tag. Mos og alger ser ikke pænt ud, og det gør ikke noget godt for din bolig. Derfor bør de fjernes. Klip dine buske og hække til, så det syner bedre. En ordentlig, pæn og opryddet have giver mere glæde. Man har mere lyst til at befinde sig i den, hvis den ser ordentlig ud. Dine børn har også mere lyst til at lege udenfor, hvis der er plads til at de kan lege.

Hvis man har en udestue eller et drivhus, bør man også gøre det helt rent inden man tager det i brug igen. Det er de fleste personer, der mister lysten til at spise en rigtig fin tomat fra drivhuset, hvis det er fuldstændig beskidt og fyldt op med edderkopper og andre insekter.

Når dagens arbejde er slut så afslut den på en god måde

Nogle gange har man brug for hjælp til sit havearbejde. Uanset om du har haft hjælp eller ej, er der ikke noget mere hyggeligt end en god afslutning. Find din grill frem, og forkæl dig og dine hjælpere. God mad falder altid i god jord, og giver en god stemning imellem jer. Har man ikke haft gang i grillen i løbet af vinteren, er det på tide at finde den frem, gøre den ren og give den et lille serviceeftersyn. Nu er det så problemet kan opstå, for din grill kan have taget store skader igennem vinteren, det kan være den er rustet, eller at gasbrænderen deri ikke virker.

Ny grill, nye muligheder

Slip for gas og kul, og grill på en helt ny måde. En Traeger grill er en pille grill. Det er nu blevet endnu nemmere, lettere og sjovere at grille sin egen mad. Ved at grille med piller, får du en endnu bedre smag af din mad. Du slipper nu for ild, flammer og brændt mad. En Traeger grill er virkelig en oplevelse værd for dig, dine venner og hele din familie. Endvidere er denne grill nem at vedligeholde og rengøre.

Endelig er solens her: Find grillen frem

Endelig er solens her: Find grillen frem