Få terrassen klar til grillfesten

Der er ikke noget bedre om sommeren end at invitere venner og familie om til hygge i haven. Den bedste måde at gøre det på, er ved at arrangere en grillfest med de lækreste udskæringer, du kan finde ved din lokale slagter. Men en grillfest kræver både en god grill og en god indretning af terrassen. Hvordan du omdanner terrassen til en hyggelig oase og gør grillfesten til en succes, giver vi dig vores bedste tips til i artiklen her.

Det er lige før, at sommer rimer på grill. Sådan er det i hvert fald nok, hvis man spørger langt de fleste danskere. For der er ikke noget bedre end en grillet pølse eller møre spareribs på en varm sommeraften. Netop derfor er det oplagt at holde en grillfest.

Hvad har du brug for til en grillfest?

1. En god grill

En grillfest uden en god grill går ikke. Hvis du derfor ikke har en grill, som er egnet til større mængder af kød på samme tid, kan det være en god investering at købe en ny og større. Fordelen ved det er selvfølgelig også, at det er en god undskyldning for at invitere venner og familie om flere gange i løbet af sommeren til grillfest eller grillhygge.

Udvalget af grill er stort og hvad du gerne vil have, er selvfølgelig op til dig, og hvad du foretrækker. Den bedste smag kommer klart fra kulgrill – men hvis du helst gerne vil lange pølser over grillen hurtigst muligt, er en gasgrill et ret oplagt valg.

2. Loungesæt og havemøbler

Hvis der skal være fest og sommerhygge, så lad der være fest. Til det kræver det, at der er plads til dine gæster, og at de sidder godt. Derfor er det oplagt at købe loungemøbler på tilbud samt andre havemøbler, som indbyder til hygge på terrassen, mens pølserne og spareribsene steger.

Men det er ikke nok bare at købe møblerne. For gæsterne skal sidde godt. Og det gør de kun, hvis du også køber nogle gode puder og hynder med, så de kan slænge sig i møblerne. Det er ofte på tilbud i løbet af både foråret og sommeren, så det behøver ikke nødvendigvis koste dig en formue at gøre terrassen indbydende.

3. Krukker og planter

En terrasse er ikke helt det samme uden sommerlige blomster og planter. Det er prikken over i’et og giver det sidste liv og atmosfære til terrassen. Både planter og krukker kan du få billigt i dit nærmeste plantecenter.

4. En terrassevarmer

Det sidste du kan overveje, er en terrassevarmer eller to. Man kan sagtens finde en terrassevarmer på tilbud, og kan være med til at holde på gæsterne lidt længere, fordi de ikke kommer til at fryse. Det er også hyggeligt, da det giver en anden stemning, når mørket er faldet på. Derudover slipper du og dine gæster selvfølgelig for at finde tæpper, dyner og jakker frem for at holde varmen.

Mere skal der ikke til for at holde en god og hyggelig grillfest!

Få terrassen klar til grillfesten

Få terrassen klar til grillfesten