Overvåge dit hjem og have med et Fake kamera

Der sker hvert år over 30.000 indbrud i Danmark, og bor man i et udsat område, kan det være en god idé at tænke lidt på sikkerheden i sit hjem og sin have.

At opsætte tyverialarm eller overvågningskameraer kan dog være en dyr fornøjelse, som hurtigt løber op i adskillige tusind kroner – Det er ikke alle som har råd til det. Men der findes langt billigere alternativer.

Man behøver ikke nødvendigvis at bruge tusindvis af kroner på sikkerhedsudstyr til sit hjem. Indbrudstyvene går efter de hjem hvor det er nemmest at bryde ind og hvor der er mindst mulig risiko for at blive opdaget. Det handler derfor om at gøre det så besværligt for en evt. indbrudstyv, at han ikke ikke gider “besøge” dig. Og hvad har den største skræmme-effekt? Overvågningskamera!!

Et overvågningskamera kan dog koste mange penge, men da du som udgangspunkt kun er interesseret i at skræmme uvedkommende gæster væk, og derfor er ligeglad med overvågningsbilleder, kan du nøjes med at købe og montere et fake kamera, som kan “overvåge” dit hjem og din have.

Et fake overvågningskamera ligner et rigtigt kamera, men i stedet for at optage, sidder der blot en lille rød diode som blinker, så det ligner et rigtigt kamera og derfor forhåbentligt skræmmer evt. tyveknægte væk.

Et fake kamera er rimelig nemt at montere. Det kan enten sættes op med to skruer, eller du kan bruge kraftigt montage-tape, som du kan købe i byggemarkeder. Der skal ikke tilsluttes strøm til kameraet, da en diode stort set ikke bruger noget strøm. Der sidder i stedet en lille batteri, som skal skiftes en gang om året. Det kræver heller ingen ledninger til en optager, da det jo slet ikke optager.

Har man flere indgange til sit hjem, kan det være nødvendigt at sætte mere end et fake kamera op, for at få den bedst mulige effekt.

Du kan købe fakekameraer flere stedet på nettet, og da kvaliteten ikke spiller nogen rolle, kan du også bestille dem på forskellige kina-sider, hvor både pris og kvalitet som regel er meget lav.