Sådan finder du den bedste gasgrill

Vil du gerne have en ny grill til terrassen, kan det være, du allerede nu er på udkig efter den helt rette model. Der er jo et hav af muligheder, når du først går i gang med at lede, og derfor kan det også være svært at finde frem til den helt perfekte model, der passer til lige netop dine behov. Her guider vi dig til, hvad du kan kigge efter, når du skal have ny gasgrill, så du ikke får valgt forkert.

Sådan finder du den bedste gasgrill

Sådan finder du den bedste gasgrill

Hvilke funktioner vil du have med?

En gasgrill er ikke bare en gasgrill. Der er nemlig rigtig mange forskellige funktioner, du kan vælge imellem, når du skal have en gasgrill. Derfor skal du finde ud af med dig selv, om der er nogle funktioner, du absolut ikke kan undvære, eller om du er ligeglad med ekstra funktioner, så længe du bare kan komme til at grille.

Så overvej om der skal være en brødhylde, sidebrænder, lågtermometer, ekstra sidebord for mere arbejdsplads og så videre. Vil du vide mere om gasgrillens mange funktioner, så læs mere på Bygselvviden.

Hvor stor en gasgrill har du plads til?

Dernæst skal du finde ud af, hvor meget plads du har at gøre godt med. Hvis du har en mindre altan, er det jo ikke sikkert, at du skal haven lige så stor gasgrill, som hvis du nu havde en kæmpe terrasse at gøre godt med. En gasgrill kan komme i rigtig mange forskellige størrelser, og du kan finde dem fra helt ned i bordgrill størrelse til størrelser, der minder om et mindre rumskib. Så vurder hvor meget plads du har tilovers til din nye gasgrill.

Led efter en gasgrill du har råd til

Det er også en god idé at kigge på de modeller, du har råd til at købe. Hvis du begynder at kigge på de modeller, der ligger over dit budget, kommer du til at gå og ærgre dig over, at du ikke har råd til dem og alle deres lækre funktioner. Så lad være med at gøre det mod dig selv og hold dig til de modeller, du rent faktisk realistisk også kan betale, hvis du skulle falde for en af dem. Selvom det kan være spændende at gå og kigge på de dyre modeller, kan det jo være ligegyldigt, hvis du allerede nu ved, at du aldrig får råd til de helt tunge drenge i klassen. Så er der ingen grund til at gå og pine dig selv.

Læs anmeldelser af gasgriller på nettet

Hvis du gerne vil vide så meget om den enkelte gasgrill, inden du skal beslutte dig for, hvilken en du vil købe, kan det være smart at gå på nettet og læse anmeldelser af de forskellige modeller. Der findes et hav af forums og Youtube kanaler, der handler om at grille, og der kan du tit finde anmeldelser af netop de forskellige modeller. Du kan tit også se dem i action, så du har en idé om, hvordan de fungerer. Mange anmeldere har det med at være gode og objektive, så du får en fair vurdering af den enkelte grill.

Bedst i test – gasgrill

Du kan også kigge på bedst i test vurderingerne, hvor flere modeller bliver testet mod hinanden. Her bliver der ofte kåret en samlet testvinder, og så kan du jo vælge at købe den, hvis den virker fornuftig i dine øjne. Vær opmærksom på, at testen skal være objektiv og dermed ikke en reklame for den enkelte grill. Der er nogle aviser, der har det med at fremhæve de modeller, de har modtaget reklamepenge fra, og så er det jo ikke en fair vurderingssag. Så vær vaks, når du skal vælge din grill.

Overvej grillen en ekstra gang inden du køber

Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt, at du overvejer grillen en ekstra gang, inden du køber. Har du truffet det rette valg? Er der andre modeller, der vil passe bedre til dine behov? har du undersøgt markedet fuldstændigt?

Vær grundig i din research, så der ikke kan være nogen tvivl om, at du har truffet det helt rette valg af din nye og kommende gasgrill. Og så skal du ellers bare nyde din nye grill, når den ankommer.