Sommeraftener med succesfuld barbecue

Sommeren nærmer sig og temperaturerne skifter. Solen vinder frem blandt de mørke skyer, og det betyder, at du godt kan begynde at glæde dig til lange aftenener i skæret fra kulørte lampe og længeventede grillfester. Noget af det absolut bedste ved sommerens ankomst er, at nætterne bliver længere, og vi kan derfor invitere gamle som nye venner over på en festlig aften med god mad og højt humør.

Vil du invitere vennerne over på en succesfuld barbecue-aften, kan du allerede nu begynde at forberede dig. Tiden er inden til, at du hopper i skueret og finder det savnede havesæt frem. Frem med stole og borde og se gerne også, om du har nogle kulørte lamper liggende, som kan gøre aftenen endnu mere hyggelig. Bedst af alt er dog, at du nu endelig kan se frem til at tænde op i grillen.

Sådan får du styr på udstyret

Måske har du en dyr og smart grill i forvejen og hvis ikke, har du nu en rigtig god undskyld til at anskaffe dig en ny. Der er nemlig ikke noget værre end ikke at have styr på udstyret, når man både stor med bøf og flammer, og gerne vil servere et lækkert måltid for sine gæster.

Der findes utrolig mange forskellige grill, og derfor bør du overveje, hvilket behov du skal have dækket. Vil du gerne kunne lave mad til over 20 mennesker, skal du nok have fat i en lidt større end af slagsen, og kan du godt lide bare at grille til dig selv i ny og næ, kan du nøjes med en mindre.

Tips til indkøbslisten: gør det simpelt

Når alle ens bedste venner kommer på besøg, skulle der helst ikke mangle noget, men vigtigst af alt er dog, at du ikke tilbringer hele aftenen i køkkenet eller foran grillen, uanset hvor hyggeligt det så end måtte lyde. Du skal nemlig have tid til at nyde gæsternes selskab, og derfor bør du servere et måltid, som ikke tager for lang tid at forberede.

Det er supernemt at holde en grillaften, da de fleste lækre råvarer kan tilberedes på grillen. Foruden dit kødrige udvalg, kan du vælge at handle forskellige grøntsager, som tilsvarende kan tilberedes på grillen. Så slipper du også for at bokse med diverse grønne salater. Det skal helts være så simpelt som overhoved muligt, og sjældent går man galt i byen med barbecue, champignoner og isdesserter.

Muligheden for at møde nye mennesker

Når det kommer til invitationerne, kan du benytte muligheden for at møde en masse nye mennesker. Hvis du har haft sex i Slagelse, kan du jo invitere vedkommende med til grillfesten. Du kan også afslutte en succesfuld barbecue-aften med at få sex gratis hos Scor.dk – hvad mere kan mere ønske sig?

Sommeraftener med succesfuld barbecue

Sommeraftener med succesfuld barbecue