Tech gadgets til sommeren

Tech gadgets og sommer

Man kan ikke tale om tech gadgets til sommeren uden at tale om grill gadgets, da sommer og grill passer sammen som fod i hose. Sommerens samvær er lig med grillfester i haven og i byens parker. Derfor tager vi et kig på nogle af de smarteste tech gadgets, som man kan få til årets BBQs.

Hvert år kommer der nye ting på markedet, som man ikke kan begribe, at man har kunnet leve uden førhen. Det samme vil helt sikkert ske denne sommer, og det bliver spændende at se, hvilke tech gadgets der kommer på markedet i år, som kan forsøde grillsæsonen.

Tech gadgets kan forsøde grillsæsonen

Tech gadgets kan forsøde grillsæsonen

Hvilke tech gadgets er bedst?

Hvem synes ikke, at hjemmelavet burger på grillen er en himmelsk ting? Hvem synes ikke, at det ville være lige så fantastisk at kunne lave lækre hjemmelavede pizzaer på grillen? Det ville de fleste, så derfor fremhæver vi Webers pizzasten. Med den kan du lave sprød og lækker pizza på din helt egen grill!

En anden ting, der gør en grillaften endnu bedre, er en grillbot. Dette smarte apparat sammenlignes med den revolution, der skete for støvsugere, da Roomba udkom. Det er en maskine, der kan rense din grill for dig. Så behøver du ikke mase med det.

Weber har flere genistreger i ærmet, og den næste kan gøre hyggelige sommeraftener endnu hyggeligere. Deres bålsted! Det gør det muligt at opholde sig udendørs længere tid og holde sig varm ved den åbne ild samtidig med, man kan riste skumfiduser eller snobrød.

Grill og sport tech

For mange mennesker går sommer, grill og sport også hånd i hånd. Sommeren byder på cykelløb, tennis og mange andre fede sportsgrene. Ikke mindst fodbold som er en af danskernes yndlings-sportsgrene.

En af de smarteste ting ved nutidens teknologi er, at du har alting ved hånden. Nu kan du på din telefon eller tablet se sport, mens du griller eller hygger ved bålstedet. Du kan endda livebette på din yndlingssport. Hvis du er mere til spillemaskiner, når du skal hygge ved grillen, kan du spice det hele op med lidt extra chilli-hygge, mens du nyder grillaftenen.

Grill og sport tech

Grill og sport tech

Sommer og musik tech

Et af sommerens helt store højdepunkter er musik og dans. Det er jo ingen hemmelighed, at der nu findes flere musiktjenester, som Spotify, Apple Music og Telmore Music, som leverer din yndlingsmusik. Hos Forbrugerrådet Tænk kan du læse mere om fordelene ved de forskellige streamingtjenester.

Men kender du også til de højttaler-muligheder, du har til dine grillfester? Der er kommet en del højtalere på markedet som alle kan noget forskelligt. Denne artikel gør dig klogere på højtalere som for eksempel Beosound A1 og Sonos Move.

Konklusion

Konklusionen må være, at det er disse typer tech gadgets, der giver dig den bedst mulige grillsæson:

  • Fede gadgets der både gør madlavning på grill nemmere og sjovere
  • Muligheden for nemmest at se din yndlingssport, mens du nyder en kold øl i sommersolen
  • De bedste højttalere, så du får skøn lyd til dine grillfester