Broil King

Broil King befinder sig i den øverste klasse, når det kommer til grill, og producerer nogle af verdens bedste grill. Derfor er det værd at tjekke lige præcis denne producent ud, hvis du er på jagt efter en grill i topklassen. Her kan du læse mere om Broil King, sætte dig ind i de forskellige modeller og finde den grill, der passer bedst til dine behov.

Find din Broil King grill og tilbehør her

Om Broil King

Broil King har mere end 25 års erfaring og kommer fra grillens hovedsæde nemlig Nord Amerika. Broil King er en familieejet virksomhed, der fokuserer på lokale materialer og solidt, amerikansk håndværk. Broil King grill er bygget i lokalt, nordamerikansk stål. Broil King grill er bygget til at holde og produceres derfor i særdeles høj kvalitet. Broil King er for dig, der gerne vil udleve den autentiske, amerikanske grilldrømmen, og producere de mest fantastiske måltider fra din egen baghave eller terrasse.

Hvis man sammenligner Broil King vs. Weber, så er det i stor grad et spørgsmål om smag og behag. De fleste Broil King grill kommer dog med et revolutionerende Flav-R-Wave™ system, der garanterer lige fordeling af varme i hele grillen. Dette byder på en fantastisk grilloplevelse, der virkelig skiller sig markant fra andre griller på markedet.

Find din Broil King grill og tilbehør her

Kvalitetsgrill til dine behov

Med Broil King kan du nemt finde en model, der kan imødekomme dine behov, når du er på jagt efter den perfekte gasgrill. Dette er mærket for dig, der er interesseret i at investere det lille ekstra i en fantastisk grilloplevelse, og som ønsker en grill, der er bygget til at holde i mange år fremover med den rette vedligeholdelse.

Vi skal kigge lidt nærmere på nogle af de mest populære modeller fra Broil King, så du nemt kan vælge den model, der passer bedst til dine behov. Det er nemlig en grund til, at Broil Kings gasgrill befinder sig i en højere prisklasse, end mange af de andre gasgrill på markedet. Man kan dog være heldig, at falde over et godt tilbud på Broil King, der gør det muligt at finde en udsøgt grill til en lidt lavere pris.

Broil King Baron 340 – en kompakt supergrill

Lad os se på nogle af de mest populære Broil King modeller, så du kan få et overblik over, hvad du har at vælge mellem, når du skal vælge kvalitetsgrill i topklassen. Broil King Baron 340 er udstyret med et tændingssystem, Sure Lite, og er udformet i rustfrit stål.

Dette er en kompakt gasgrill, der giver den ultimative grilloplevelse for dig, der ønsker en stor grillflade og smarte funktioner. Hvis man sammenligner med Broil King Baron 320, er denne et lidt billigere alternativ, hvis du er på jagt efter en god, kompakt grill.

Køb din Broil King Baron 340 Gasgrill her

Broil King Baron 490

Broil King baron 490 er en af Broil Kings topmodeller, og er blandt andet blevet grundigt testet af det svenske teknologimagasin M4, hvor du kan finde en strålende Broil King anmeldelse. Denne model scorer højt på præstation, men lavt på pris, fordi det er en forholdsvis dyr model, når man sammenligner med andre gasgrill på markedet.

Det er dog en særdeles velbygget grill, og det er også årsagen til at dette er en af Broil Kings mest populære modeller. Noget af det, der bidrager til at højne grilloplevelsen med Broil King baron 490, er at den også fås med rotisserier, og det øger mulighederne for, hvordan grillen kan anvendes.

En stor fordel ved denne model er, at du får et stort grillareal at grille på. Dette er en særdeles alsidig gasgrill, der er designet til at kunne imødekomme flere forskellige behov.

Hvis du er interesseret i denne model, kan du også se nærmere på Broil King Baron 440. Dette er en virkelig robust gasgrill og er en lidt billigere udgave i samme serie.

Køb din Broil King Baron 490 Gasgrill her

Broil King Baron 590 – til grillmesteren

Dette er en af topmodellerne til Broil King. Hvis du er på jagt efter en grill, der kan det hele, kan dette være det helt rigtige alternativ for dig. Her får du en grill med stor grillflade på hele 81×44 cm. Den har også elektrisk tænding og hele 5 DualTube brændere, der giver en meget jævn varme til hele grillen. Dette giver gode resultater, når du skal levere madkunst på højt niveau.

Ristene i grillen er også lavet i særdeles holdbare materialer, der med den rette vedligeholdelse, kan vare i lang tid. Man kan også finde Broil King tilbehør, der kan højne grilloplevelsen yderligere.

Dette er en grill, der ikke blot giver stort grillareal, men også stort arbejdsareal til at tilberede de andre komponenter i måltiderne. Dermed er der tænkt på alle praktiske funktioner, og ikke kun det at grille, da man lavede Broil King Baron 590.

Hvis man vil have en yderligere luksusmodel, og kun det bedste er godt nok, kan man se nærmere på Broil King regal 590. Denne har mange af de samme funktioner som Broil King Baron 590, men giver den lige en tand ekstra.

Køb din Broil King Baron 590 Gasgrill her

Broil King tilbyder den perfekte grilloplevelse

Det er svært at komme tættere på perfektion med en Broil King. Dette er grillen, der er specialdesignet til grillentusiasten, og der findes modeller i flere prisklasser, så du selv kan prøve forskellen, inden du investerer i en topmodel.

Den store fordel med Broil King er, at det er resultatet, der er i fokus. Alle komponenterne i en Broil King grill er lavet med tanke på at producere de bedste smagsoplevelser og resultater i madlavningen. Dermed giver det god mening at investere i netop en Broil King grill, hvis man har kvalitet og resultater som førsteprioritet.

Det giver også udmærket god mening at investere i en Broil King grill, hvis kun det bedste er godt nok. Så kan med fordel kigge på nogle af mærkets ubestridte topmodeller, Broil King Crown 320, hvis man ønsker en kompakt grill eller Broil King Imperial xl, hvis man er på jagt efter en grill, der skal være baghavens eller terrassens centrum.

Broil King kan nemt konkurrere med andre giganter på grillmarkedet som Weber Grill. Man kan på mange måder sige, at Broil King er grillens Rolls Royce, og det er derfor dette mærke du skal investere i, hvis du vil have en grilloplevelse udover det sædvanlige.

Du finder et stort udvalg af grill fra Broil King herunder:

Læs mere »

Broil King - Baron II S590 PRO IR Gasgrill (2021) Nyheder i Baron II S serien Lys i knapperne Ophængskroge på sideborde Ny forbedret cookboks (bunden i grillen) Ny forbedret vogn/skab IR brænder i sidebord som bruges til at stege på med ca 800 grader Celc

Læs mere »

Broil King Baron II S490 Pro IR Gasgrill (2021) Nyheder i Baron II S serien Lys i knapperne Ophængskroge på sideborde Ny forbedret cookboks (bunden i grillen) Ny forbedret vogn/skab IR brænder i sidebord som bruges til at stege på med ca 800 grader Celciu

Læs mere »

Broil King Gem 310 (2020) Gasgrill Grillen har 3 brændere med en kraftig effekt på 6,9 kWBemærk sidebordene er fremstillet i rustfrit stål og sortlakerede Denne grill har følgende features 3 Rustfri stål dual-tube brændere med 5 års garanti Riste i høj kv

Læs mere »

Broil King Imperial Q 590 IR - Gasgrill - IQue Opdag den seneste innovation inden for grillning fra Broil King! Den banebrydende iQue teknologi giver dig fuld kontrol over din grillning. Med blot et enkelt tryk på en knap kan du vælge mellem rygning, di

Læs mere »

Broil King Imperial Q 590 IR - Gasgrill Opdag den seneste innovation inden for grillning fra Broil King! Den banebrydende iQue teknologi giver dig fuld kontrol over din grillning. Med blot et enkelt tryk på en knap kan du vælge mellem rygning, direkte g

Læs mere »

Broil King Imperial Q 690 - Gasgrill - til Indbygning - IQue Opdag den seneste innovation inden for grillning fra Broil King! Den banebrydende iQue teknologi giver dig fuld kontrol over din grillning. Med blot et enkelt tryk på en knap kan du vælge mell

Læs mere »

Broil King Imperial Q 690 IR - Gasgrill - IQue Opdag den seneste innovation inden for grillning fra Broil King! Den banebrydende iQue teknologi giver dig fuld kontrol over din grillning. Med blot et enkelt tryk på en knap kan du vælge mellem rygning, di

Læs mere »

Broil King Porta Chef 320 Gasgrill Grillen har 3 brændere med en kraftig effekt på 5,25 kW med 3 års garantiBemærk sidebordene kan nedfølges og grillen kan nemt pakkes sammen så den kan bæres med overalt f.eks. til stranden, med på camping eller med ud at

Læs mere »

Broil King Regal Q 490 IR - Gasgrill - IQue Opdag den seneste innovation inden for grillning fra Broil King! Den banebrydende iQue teknologi giver dig fuld kontrol over din grillning. Med blot et enkelt tryk på en knap kan du vælge mellem rygning, direk

Læs mere »

Broil King Regal Q 590 IR - Gasgrill - IQue Opdag den seneste innovation inden for grillning fra Broil King! Den banebrydende iQue teknologi giver dig fuld kontrol over din grillning. Med blot et enkelt tryk på en knap kan du vælge mellem rygning, direk

Læs mere »

Broil King Regal Q 690 IR - Gasgrill - IQue Opdag den seneste innovation inden for grillning fra Broil King! Den banebrydende iQue teknologi giver dig fuld kontrol over din grillning. Med blot et enkelt tryk på en knap kan du vælge mellem rygning, direk

Læs mere »

Broil King Royal II S330 R Gasgrill Royal ™ 330 har 335 kvadratmeter primær grillareal og inkluderer 3 rustfrit stål Dual-Tube ™ -brændere, vendbare kraftige riste støbejern, rustfrit stål Flav-R-Wave ™ madlavningssystem og elektronisk tænding. Roy