Dangrill

Hvis du er på udkig efter en grill med funktion og kvalitet i fokus, så er Dangrill det rette mærke at kigge på. Hos os finder du et godt udvalg af Dangrill produkter, og du har derfor gode chancer for at finde en grill, der passer perfekt til dine behov.

Her i Danmark forbinder vi typisk sommeren med de lyse og lune aftener, og hvad giver en bedre sommerstemning end et lækkert grillmåltid på terrassen med vennerne? Med den rette grill, er det både nemt og hurtigt at lave lækker mad på grillen, og her kommer Dangrills gode udvalg ind i billedet. Lige meget, om du er på udkig efter en smart og funktionel gasgrill eller en flot og klassisk kuglegrill, har Dangrill en model, der passer.

Se det store udvalg af Dangrill i bunden af denne side.

En grill til dine behov

Vores grillbehov er forskellige alt efter, hvor ofte vi griller, hvilken form for mad vi vil grille, samt hvor meget plads vi har til at grille. Det er Dangrill godt klar over, og derfor har de sørget for at lave forskellige modeller, der opfylder forskellige behov.

Tag et kig på udvalget af Dangrill produkter. Her kan du få alt fra en stor Dangrill Kentucky Deluxe gasgrill med 3 brændere til en mere kompakt Dangrill transportabel kulgrill. Det skal være muligt at lave lækker grillmad lige meget, hvad man foretrækker, og hvor meget plads man har.

Den klassiske kuglegrill til den perfekte sommermiddag

De fleste af os kender til den klassiske kuglegrill. Denne kulgrill model ser man på et væld af danske terrasser og med god grund. Kuglegrillens design er lavet til både at se godt ud, men også til at være funktionelt, og det kan sagtens mærkes, når man laver mad på en kuglegrill. Du kan derfor også få en Dangrill kuglegrill, og her vil du helt sikkert opleve, hvor nem den er at anvende.

Kuglegrillen er et rigtig oplagt valg til den mellemstore terrasse. Den fylder ikke for meget og kan nemt flyttes rundt på. Dens design er desuden æstetisk flot at se på, og langt de fleste synes derfor også, at den blot bidrager til en hyggelig terrasse.

Kuglegrillen er en kulgrill, og det betyder, at du får den velkendte røgede smag, som man forbinder med grillmad, og som rigtig mange elsker. Den opfylder stort set alle de grillbehov, du kunne have, og er derfor et godt valg til terrassen. Du går aldrig galt med en Dangrill kuglegrill.

Køb din Dangrill kuglegrill her

Nem madlavning på gasgrillen

Flere og flere danske terrasser er nu hjem til en gasgrill, og det er der god grund til. Gasgrillen er enormt smart og nem at bruge, og selvom du ikke får helt den samme røgede smag, som man kender fra en kulgrill, får du til gengæld en grill, der er enormt effektiv og brugervenlig.

Dangrill har et stort udvalg af gasgrill modeller, så der er god mulighed for at finde en, der passer til dine behov. Tag blandt andet et kig på Dangrill Valhal, Dangrill Thor eller Dangrill Kentucky Deluxe for at blive inspireret.

En Dangrill gasgrill er et oplagt valg for dig, der gerne vil have en grill, der er nem at styre. Slip for at vente på, at kullene bliver klar, og få en langt større kontrol over varmen i grillen. Med Dangrills store gasgrill kan du også nemt komme til at tilberede store grillmåltider, så du kan bare invitere vennerne over til middag.

Køb din Dangrill Gasgrill her

Tag grillen med

Hvis du er på udkig efter en lille og mobil grill, er har Dangrill lige præcis det, du leder efter. Med gasgrillen Dangrill Urban Nordic eller en lille Dangrill transportabel kulgrill kan du nemt få plads til grillen og tage den med, når du skal på picnic.

En lille og transportabel grill er et oplagt valg til dig, der ikke har meget plads at gøre godt med, eller til dig, der elsker at tage på stranden eller i parken med vennerne og spise noget lækkert grillmad.

Glem ikke tilbehøret

Når den perfekte grill er fundet, er næste punkt at finde det rette tilbehør. Dangrill tilbehør som rotisseri, snobrødspinde og stegt flæsk holder gør det nemt at tilberede præcis den mad, du har lyst til at lave og få præcis de resultater, du er efter.

Søg desuden altid for at købe et Dangrill overtræk til din grill, så den beskyttes fra vind og vejr. På denne måde får du en grill, der holder i rigtig mange år.

Du finder et stort udvalg af grill fra Dangrill herunder:

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.