Weber

Weber er et af de mest populære mærker, når vi snakker om grill. Weber laver nogle utrolig flotte og elegante grills, som samtidig er af utrolig høj kvalitet. Faktisk er kvaliteten så høj, at Weber yder 10 års garanti på alle deres grills – både Weber elgrill, Weber kulgrill, Weber kuglegrill og Weber gasgrill. Deres grill-modeller er derfor også en del dyrere end andre mærker, men her får man altså også hvad man betaler for – top-kvalitet.

Besøg Webers hjemmeside her

Weber er et af de mest kendte og populær brands på grillmarkedet både i Danmark og udlandet. Navnet smager simpelthen lidt af grill, når man siger det. Med udspring i USA har de i over en menneskealder produceret kvalitetsgrill til en pris, man har råd til. Og du kan blive ejeren af en billig Weber grill, hvis du finder det helt rette grilltilbud.

Siden 50’erne har Weber produceret grill til den amerikanske befolkning. Senere eksporterede de til resten af verden, og i dag rangerer de højt på alle top-10 listerne derude. Faktisk får du svært ved at finde en rangering, der ikke indeholder mindst et par Weber grill, så populære og kvalitetssikre er de. Og de er ikke mindst tro mod deres egen historie. Den traditionelle Weber Kettle kuglegrill med hjul på er en direkte homage til den populære Kettle-serie fra begyndelsen af 1950’erne.

Du kender måske logoet bedst. Men når du hører ordet Weber, så tænker du sikkert også grill. Det er et af de få brands derude, hvor navnet og produktet ligesom bare hører sammen. Men selvom det klinger tysk, så er de faktisk ærkeamerikanske. Og hvis der er et folk, der kan grille, så er det amerikanerne med deres stolte traditioner for BBQ. Det er disse traditioner som Weber bygger deres grill op omkring.

Og så følger de med tiden. Engang kunne du næsten kun grille på kul. I dag er mulighederne mange flere, og udover kul kan du således grille på både gas, el og træflis. Terrassen behøver du heller ikke begrænse dig til, da du kan få en Weber grill, som du kan bære rundt på. Du har sikkert set dem rundt omkring. Smokey Joe har i en årrække været vældig populære hen over sommeren på stranden og i parken.

Her på siden kan du få en komplet oversigt over mulighederne med en Weber grill, og hvilke tilbud der er på billige Weber grill derude, samt hvilket tilbehør du kan vælge til og få tilbud på oveni. Du kan benytte en Weber grill til så utrolig meget, og her kan du vække idéerne til live med masser af inspiration til dit næste grilleventyr.

Besøg Webers hjemmeside her

Det kan du få til din Weber grill

Der findes masser af tilbehør til Weber. Og der er endda ofte tilbud på Weber tilbehør, og her kan du få et lille overblik over, hvad du kan spare penge på. Weber producerer masser af tilbehør, der tilsammen er med til at gøre din grilloplevelse helt komplet. Det gælder både termometre, rotisserier, pizzaplader og selvfølgelig bestik. På den måde kan du skræddersy din Weber grill, så den passer til din smag.

Weber grillstarter

Når du skal tænde op i grillen, så findes der flere måder at gøre det på. Den gammeldags måde med sprit og spredte kul har altid virket. Det var sådan far altid gjorde, men det tog også sin tid for grillen at blive ordentligt varmet op. Derfor findes der også en Weber grillstarter, der kan gøre optændingen af din grill meget nemmere.

En grillstarter fungerer på den måde, at du samler kullene i en cylinder. Så tænder du op, som du normalt vil gøre, men det lavere område, som kullene er fordelt over, gør at varmen spreder sig hurtigere, og din grill derfor er klar noget tidligere, end hvis du skulle vente, som du gjorde engang. En grillstarter er derfor perfekt, hvis du ikke har et par timer i forvejen, inden du gerne vil have kødet på grillen.

Køb en god Weber grillstarter her

Weber rotisseri

Når du endelig får tid til at lave mad på dine Weber grill, så er der flere måder, du kan gøre det på. Eksempelvis via et Weber rotisseri. Hvis du ønsker at grille kylling eller andre fjerkræ, så er dette Weber tilbehør helt perfekt til grille kødet med. Et rotisseri roterer dit kød langsomt rundt over grillen, så det får den helt rette konsistens og grillsmag og samtidig bevarer den sprøde tekstur, som vi elsker ved en god, gammeldags grillkylling.

Rotisserier fås i mange forskellige slags, og du kan få både til en klassisk kuglegrill eller den større Genesis-serie. Et Weber rotisseri er selvfølgelig tilpasset modellerne, så uanset hvilken Weber grill du har derhjemme, kan du få et rotisseri til. Det betyder, at en hel verden af kulinariske oplevelser venter dig og din familie med en Weber grill.

Hvis du ikke vil have din kylling skal rotere, kan du også få den til at stå med en Weber kyllingeholder. Det er en fin, lille anordning, hvor du stiller kylling på benene så at sige, hvor du så kan fylde en lille beholder med krydderier eller vin, der giver kødet, den smag du ønsker. Det er også muligt at få en lille hætte til, som holder på safterne og dampene, hvilket virkelig gør skindet sprødt og kødet ekstra mørt.

Find Weber rotisserier her

Weber grill termometer

For at være sikker på, at dit kød er spiseklart, så kan det være en rigtig god idé at investere i et Weber stegetermometer som dit Weber tilbehør på tilbud. Med et digitalt Weber termometer kan du tage temperaturen på dit kød, som det aflæser med det samme. På den måde kan du være sikker på, at kødet er, lige som det skal være uden at skære hul på det, så safterne siver ud. Med Webers grill termometer bliver kødet, præcis som du gerne vil have det.

Webers digitale termometre er efterhånden så gode og smarte, at det ikke tager en evighed at tage temperaturen på kødet længere. Med deres iGrill-linje kan du aflæse temperaturen med det samme, så du kan se om kødet er klar eller ej. At grille er i sandhed en kunstart, og det handler om temperatur og timing. Med de rigtige redskaber og det rette tilbehør kan du time kødet, så det er gennemstegt og smager lige efter dine smagsløg.

Find Weber grill termometre her

Weber grillbestik

Inden du sætter tænderne i det saftige kød, skal du også have både kniv og gafler, som du kan spise det med. Her er Weber også klar med et tilbud til dig. De har nemlig produceret deres egen linje af grillbestik, så du får den ultimative grilloplevelse. Det betyder, at du kan skære kødet ud med bestik, der er designet helt specifikt til eksempelvis kød.

Det gælder blandt andet for Weber steak bestik. Du kan få et steaksæt til op til 6 person i rustfrit stål. Og så kommer det endda med ergonomisk greb, så det er til at holde om. Weber grillbestik til steak er perfekt til at skære kød ud på de lune sommeraftener. Så sikrer du dig, at kødet er, lige som det skal være, inden du smager på det.

Køb Weber steaksæt her

Weber pizzasten

Du kan udvide dine grillkompetencer blandt andet med en Weber pizzasten. Det betyder, at du kan bruge din Weber grill som en pizza ovn. Pizzastenen bliver nemlig så varm fra grillkullene, at du dejen bliver rigtig, dejlig sprød præcis som den ville gøre i en stenovn. Du kan tage pizzastenen med og bruge din grill som en Weber pizzaovn over det hele.

Oveni det hele skal du huske at investere i en Weber pizzaspade. Den gør nemlig, at du kan tage pizzaen væk fra pizzastenen på en autentisk og holdbar måde, så du ikke kommer til at spilde pizza ud over det hele. En Weber pizza spade er perfekt til dig, der ønsker, at pizzaen smager lidt mere italiensk. En Weber pizza spade vil være prikken over i’et i dit italienske køkken ude på terrassen.

Køb en god Weber pizzasten her

Hold din Weber grill ved lige

Når din Weber grill skal holde i mange år, så kan det godt ske, at nogle dele skal skiftes ud henad vejen. Der findes heldigvis Weber reservedele og vedligeholdelsestilbehør, der gør, at din Weber grill holder meget længere. For når du har ting, du holder af stående derhjemme, så handler det om at passer ordentligt på dem.

Find Webers udstyr til vedligeholdelse her

Weber overtræk

Hvis du har en Weber grill stående derhjemme på terrassen, så er det afgørende, at du har det helt rigtige Weber overtræk til den også. Grillbetræk er oftest lavet af polyester, et stærkt materiale, der beskytter mod naturens kræfter som regn, slud, sne, kulde og vin. Det betyder, at du kan have din grill stående ude hele året. Udover at polyester er et vandtæt materiale, som holder grillen tør, så er det også åndbart, så fugt kan slippe ud og beskyttende mod UV-stråler fra solen.

Du kan få Weber overtræk i flere slags, og hvis du er mere interesseret i en billigere variant, så kan du også få overtræk i vinyl. De beskytter mere grundlæggende og ikke helt så godt som polyester, men det er stadig et solidt køb, der får din grill til at holde længere. Uanset om det skal være billigt eller lidt dyrere, så er det altid en god idé at dække sin grill til, så den ikke tager skade og kan holde i mange år fremover.

Find Weber overtræk / grillbetræk her

Weber grillrist

Hvis du griller ofte, så vil du med tiden opleve, hvordan din Weber grill rist soder og kuller helt til. Gamle madrester sætter nemlig på din grillrist, så det til sidst kan gå udover smagen i din mad. En lille smule kul gør absolut ingenting, men det er vigtigt, at du enten skrubber og rengør din grillrist med en grillbørste, så du får alt det sorte snavs væk, eller at du overvejer at investere i en ny, hvis det er tid.

Du kan købe en ny Weber grill rist her

Rengøring

Du kan få et Weber rengøringskit, der hjælper dig med at holde din Weber grill i tip-top-stand hele året rundt. Hvis du jævnlig sørger for at børste gamle madrester bort og skrubbe den ordentlig ren, så er det også lettere at holde sådan noget som flyverust fra døren. Hvis din grill er emaljeret, så kan du også få non-stick spray, der hjælper til at holde grillen så god som ny.

Weber reservedele er der også nok af, hvis der pludselig skulle være noget galt med din Weber grill. Det gælder alt fra et ekstra hjul til en gasslange. Alt afhængig af den Weber grill, du har stående derhjemme, så er der ikke den reservedel, du ikke kan få skiftet, og hvis du har passer godt på din grill og vedligeholdt den efter reglerne, så dækker garanti med stor sandsynlighed.

Find Webers udstyr til vedligeholdelse her

Det kan du også få fra Weber

Weber har et bredt sortiment af både kulgrill, gasgrill og el-grill. Uanset hvilken stil man foretrækker at grille med, så dækker Weber godt ind. Men det er ikke alle, der har plads til en stor gasgrill på terrassen. Det findes der heldigvis råd for. Faktisk behøver man slet ikke nogen terrasse for at nyde grillmad lavet på Weber.

En Weber bordgrill er perfekt til at tage med rundt, om det er i parken, på stranden eller måske endda rastepladsen. Så længe der er et bord eller andre sikre steder, de kan stå, så kan du få dine grillbehov dækket. Du kender måske Smokey Joe-serien. Det er en meget velkendt lille kuglegrill, der er til at tage med, hvor end det skal være, og derfor er det også en af de mest populære grill på markedet særligt for studerende eller andre unge, der gerne vil have friheden til at grille, hvor de har lyst.

Til den heldige indehaver af en stor have, så kan det være, at et Weber bålsted var noget. Det er det perfekte selskab til de lyse sommeraftener, og hvis efteråret fortsat er lunt, så er der intet, der skal holde en tilbage. Ikke nok med at du kan holde varmen, det er en sikker måde at riste skumfiduser eller lave snobrød på. Det betyder, at hele familien her kan være med.

Et Weber bålsted er designet på den måde, at ilden hurtigt kan slukkes igen med et låg, der lægges ovenpå præcis som på deres grill. På den måde kan man med god samvittighed tænde op for bålet i haven.

Webers slogan lyder, at der skal være en grill til alle. Med et Weber grillsæt er man altså godt dækket ind med sine grillbehov. Weber har igennem en menneskealder produceret kvalitetsgrill til familier, enlige, par og mange, mange flere, og intet tyder på, de er færdige. Du kan derfor være sikker på, at Weber holder langt ud i fremtiden. En Weber grill er altså ikke bare et køb ligesom alle andre, det er en investering i dine grillkundskaber.

Herunder finder du alle webers grill-modeller. Både gasgrill, kulgrill, kuglegrill og el-grill.

Du kan også besøge Webers hjemmeside og finde flere gode tilbud.

Viser alle 10 resultater