Weber q1000

kr. 2,299.00

Weber q1000 er gasgrillmodellen til dig, der er på jagt efter en kompakt løsning, der sparer plads, men ikke sparer på kvaliteten. Her skal vi se nærmere på specifikationerne til denne model, så du nemt kan vurdere om dette er den rigtige grill for dig.

Køb grillen her

Kategori: Tag:

Beskrivelse

En kompakt to-go-løsning

Weber q1000 er først og fremmest grillen for dig, der gerne vil have en grill, som du kan tage med dig overalt. Dette er et langt mere kvalitetsholdig alternativ end en engangsgrill, og det sikrer dig de gode grilloplevelser, når solen skinner, og du gerne vil have din grill med på eventyr i det fri.

Vi skal kigge lidt nærmere på, hvilke specifikationer Weber q1000 har, og hvilke fordele du får ved at vælge lige præcis denne kompakte rejsegrill.

Weber q1000 specifikationer

  • Mål åbent låg: 59,7 cm i højde x 68,6 cm i bredde x 52,1 cm i dybde
  • Mål lukket låg: 36,9 cm i højde x 68,6 cm i bredde x 42 cm i dybde
  • Trykknaptænding i stedet for elektronisk tænding
  • 1 brænder i rustfrit stål
  • Flydende propan fra engangsbeholder
  • Grillriste i porcelænsemaljeret støbejern
  • Trinløs varmestyring
  • Top og bundplade i aluminium
  • Grillareal: 43 x 32

Køb grillen her

En kompakt og transportabel løsning

En transportabel grill som Weber q1000 gør grillsæsonen endnu lidt sjovere. Grillen er en videreudvikling af Webers q100 serie, som var virkelig populær blandt forbrugerne. Derfor er det ikke så mærkeligt, at den forbedrede udgave i form af q1000, er blevet et meget populært valg for dig, der gerne vil investere i kvalitet, når det kommer til en grill.

En Webergrill q1000, er perfekt for dig, der har få kvadratmeter at gøre godt med, lige når det kommer til udendørs madlavning. Uanset om det er til grillning på din altan eller terrasse eller om det er til grillning i baghaven, er dette en særdeles smart og praktisk løsning, netop fordi den også er transportabel. Dette øger brugsområdet for grillen betragteligt, og gør det muligt at tage grilloplevelsen til nye højder end med en simpel engangsgrill. Du får den klassiske Weberkvalitet i en transportabel udgave, der kan gøres endnu mere praktisk med smart, specialtilpasset tilbehør.

Prisen på Weber q1000 varierer fra leverandør til leverandør, men prisen ligger jævnt omkring 1.499 kr. Det afhænger dog af, hvilket tilbehør, der hører med. Der findes nemlig tilbehør, der er med til at gøre din Weber q1000 gasgrill endnu smartere og mere praktisk.

Weber q1000 tilbehør

Der findes masse forskelligt tilbehør til Weber q1000 blandt andet grilltermometer, ekstra rister, Weber q1000 betræk og Weber sidebord, der kan gøre det nemmere at tilberede maden i det fri. Hvis du gerne vil beskytte din Weber q1000 grill på den mest optimale måde, så kan du investere i et premium grillbetræk, der sørger for at beskytte din grill mod vejr og vind, når den ikke lige er i brug.

En af de smarteste løsninger til din Weber q1000 er en vogn til omkring 1.000 kr. Dette kan nemlig transformere din webergrill fra transportabel grill til hverdagsgrill, fordi man får løftet den op i en bedre arbejdshøjde for terrassen eller baghaven, når man skal grille med venner eller familie udenfor. Hvis du gerne vil have denne fleksibilitet med på tur, så kan vognen nemt pakkes sammen og tages med. Du kan dermed få den fulde grilloplevelse i transportabel udgave.

Find Weber tilbehør her

Hvorfor er Weber q1000 så populær?

Med så mange kompakte gasgrille på markedet, kan man hurtigt komme til at undre sig over, hvorfor netop denne model er blevet så populær som den er blevet. Det er der dog mange gode grunde til, og dem skal vi kigge lidt nærmere på. Nogle af dem, har vi allerede været inde på, men lad os undersøge sagen lidt nærmere.

Det er først og fremmest størrelsen på denne unikke gasgrill, der gør den så populær som den er blevet. Selv om det er en lille, kompakt og transportabel grill, så er der stadig nok plads inde i grillen, til at kunne lave god mad. Der er for eksempel plads nok til at lade en kylling grille derinde

Når man griller ude i det fri, er man også afhængig af, at optænding af grillen og afkøling går forholdsvis hurtigt. Der har Weber q1000 en stor fordel, fordi den kan tilbyde begge dele takket være aluminiumspladerne i top og bund af grillen. Det er ikke udelukkende en smart løsning for dig, der gerne vil have mulighed for at flytte grillen rundt i haven, på terrassen eller baghaven alt efter vejr og vind – og ikke mindst sol. Det er også perfekt for dig, der gerne vil nyde fordelen ved en god kvalitetsgrill, når du er på campingferie. Dette er en fantastisk løsning til dig, der tager på ferie med campingvogn eller på telttur i det fri. Man skal heller ikke udelukke, hvor smart det er med en kompakt og transportabel gasgrill, når man skal på picnic.

Det er ikke ligefrem nogen let grill. Den vejer 12,9 kg. Dette er dog en fordel, fordi det sørger for at din grill står fast, hvis du skal lave mad på et ujævnt underlag udenfor. Man kan heller ikke nemt komme til at vælte den. Du kan grille i næsten 3 timer på en enkelt propandåse, så det er også en anden fordel, der gør sig gældende.

Køb grillen her

Den perfekte grill for dig, der vil have en multiløsning

Weber q1000 er den perfekte grill for dig, der er på jagt efter en kvalitetsgrill i en transportabel størrelse. Det er en af de bedste grill på markedet, der har høstet strålende anmeldelser. Den ligger i et prisleje, hvor mange kan følge med, og man får meget grill for pengene. Man kan nemt supplere den transportable grill med en vogn, så man også kan bruge den som hverdagsgrill. Dermed får man flere smarte løsninger i en, hvis du har begrænset med plads, og ikke vil investere i en egen hverdagsgrill i tillæg til din transportable Weber q1000 grill.

Du får meget grill for dine penge, og efter alle anmeldelser at dømme, så er det en virkelig god gasgrill til størrelsen. Hvis du bare vil grille en gang i mellem, og ikke vil investere i en stor grill, der skal stå fast ude i haven eller på terrassen, kan dette være den perfekte grill-løsning for dig.

Køb grillen her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Weber q1000”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.