Weber gasgrill

Forestil dig, at du trisser ud på terrassen og trykker på tændknappen på grillen. Imens den varmer op, hælder du rødvin op til dig selv og din partner, du skuer ud i haven, hvor børnene render rundt og leger, mens du med god tid begynder at dække bord. Ikke engang efter et halv glas vin eller vand er grillen allerede klar, og du kan begynde lægge kød eller grøntsager på. Mindre end 15-20 minutter efter du har tændt for din grill kan du allerede servere de første stegte champignoner eller kyllingepølser til de mindste.

Sådan er livet med en gasgrill. Alting går bare lidt stærkere med en gasgrill fra Weber, og i modsætning til den kulgrill, du havde engang, behøver du ikke være timer i forvejen med at tænde op for kul og vente på, der er tilstrækkelig varm. En gasgrill kræver bare ikke samme tålmodighed af dig, som en kulgrill gør. Og lige så let, som den er at tænde, lige så enkel og hurtig er den at slukke igen.

Som du kan læse, er en Weber gasgrill helt perfekt til sommeraftenerne på terrassen. Faktisk er den også perfekt til andre årstider, og når det bliver jul, og kulden trænger sig på, kan du faktisk stadig tænde op for din gasgrill og stege and og flæskesteg. Og bare rolig, vi kommer nærmere ind på, hvad du kan lave af mad på din gasgrill lidt længere nede.

En af fordelene med en gasgrill er, at du ikke behøver bekymre dig om for meget vind, der blæser til kullene. Heller ikke kulden, der slukker for din lighter, mens du forsøger at tænde op med kul og tændvæske. En gasgrill er enkel, let og enormt brugervenlig, når det kommer til optænding – og det gælder hele året rundt.

Find din næste Weber gasgrill her

Weber er et af de bedste mærker på markedet, når det kommer til udvalget af gasgrill. De producerer generelt grill i høj kvalitet, men det er særligt, når det kommer til grill med gas, at de kan deres kram. Alene navnet Weber klinger af grill i mange folk ører, og brandet er i dag synonymt med kvalitetsgrill i høj, høj klasse.

Fordelene ved en Weber gasgrill er mange, som du kan læse, men noget af det bedste er, at din gasgrill holder styr på temperaturen for dig, så du kan grille konsistent hele vejen igennem. Det giver en langt mere solid grillproces, og dit kød risikerer ikke at blive branket, som det ofte sker med kul. Temperaturen er lettere at regulere med en gasgrill, og med Webers ekspertise i baghånden går du ikke galt i byen.

Forskellen på kul- og gasgrill er stort set kun begrænset til dets funktionalitet. Det betyder, at når du griller dit kød på en gasgrill, så vil det smage lige så godt, som det havde gjort, hvis det var grillet på kul. Mange brugere kan faktisk ikke smage forskel. Når fedtet fra kødet drypper ned, opstår den røg, som er karakteristisk for smagen af grill. Og det gælder, uanset om det er kul eller gas.

Find din næste Weber gasgrill her

Mad du kan lave på din Weber gasgrill

Som vi nævnte ovenover, så er der masser af muligheder for at lave mad året rundt med din Weber gasgrill. Sommeren egner sig rigtig godt til både roastbeef og kylling på Weber gasgrill. Her vil et rotisseri egne sig perfekt til at grille særligt kyllingen, der kan rotere i sit helt eget tempo. Et rotisseri sørger for, at kødet bliver grillet perfekt på alle sider. Sådan kan du også lave din roastbeef, så den bliver lavet præcis, som den ville blive lavet i en ovn.

Mens sommerens himmelstrøg er over dig, kan du også nyde smagen af varmrøget laks på Weber gasgrill. På en aluminiumsbakke bliver laksen helt sprød udenpå og blød indeni. Et godt glas hvidvin til, og så vil sommeren føles komplet.

Faktisk er det kun dine smagsløg, der sætter grænser for, hvad du kan bruge en Weber gasgrill til at kokkerere. Til efteråret kan det være du skal prøve nakkesteg og oksemørbrad på din Weber gasgrill. Her behøver du ikke et rotisseri for at gøre den perfekt. På din Weber gasgrill skal de egentlig bare have lov til at passe sig selv. Så kan du krydre efter sæsonen med rosmarin og andre urter fra haven imens.

Det er til jul, det bliver rigtig spændende at være grillejer. For det er ikke bare om sommeren, du behøver grille. Med en gasgrill åbner en verden af spændende muligheder sig op, og du kan stå selveste juleaften med en andesteg på din Weber gasgrill. And er ikke det eneste, du kan lave på din gasgrill, det gælder nemlig også stegt flæsk og ikke mindst flæskesteg på Weber gasgrill, der er lidt af en delikatesse.

Gasgrillens egenskaber i al slags vejr, at du ikke behøver lade dig begrænse af årstidernes skiften. Som prikken over i’et i din grill, kan du faktisk tilberede en pizza på Weber gasgrill. Med en pizzasten til din grill kan du tilberede en pizza fra bunden, og selvom pizza går godt til hele året, så lyder det som en lækker ret, du kan gå foråret i møde med.

Find din næste Weber gasgrill her

Tilbehør til Weber gasgrill

Med til Webers grillkatalog hører det sig også til, at der er en masse tilbehør, du kan investere i. Det gælder først og fremmest bord og overtræk, men også ting som reservedele og rengøringsmidler.

Lad os starte med det åbenlyse. Hvis din gasgrill fra Weber står udenfor hele året, så skal du sørge for at passe rigtigt godt på den. Overtræk til Weber gasgrill er derfor et must, så du kan beskytte grillen mod vind og vejr, regn, slud og sne. Uden et overtræk så er din grill blottet mod elementerne, og derfor går den også lettere i stykker.

Et overtræk i vinyl eller polyester vil derfor beskytte din gasgrill mod fugtskader, rust og generelt slitage. Polyester er et godt, plastisk materiale, der er både vind- og vandtæt og derfor egner sig rigtig godt til at beskytte mod al slags vejr. Alternativt kan du også sætte din gasgrill ind i skuret efter brug, men ikke nok med det er besværligt at køre grillen frem og tilbage, så er det heller ikke alle, der har den mulighed.

Husk at fylde gas på beholderne, som du køber med din grill. Ofte får du tilbudt en ordning, hvor du kan bytte din tomme gasbeholder til en ny eller to for på den måde at genbruge gasflaskerne. Det er både billigere end at købe nye fra starten, og så er det mere miljøvenligt. Hvis du har ekstra gasflasker stående, så husk alligevel at opbevare dem et sikkert sted, hvor de ikke falder ned, eller på anden måde kan blive beskadiget.

Det er også muligt at købe rengøringsmidler specialdesignet til din Weber gasgrill. Det betyder, at du kan holde din grill ved lige, så den holder sig i tiptop-stand i mange år fremover. Rengøring af Weber gasgrill er noget af det letteste, når det kommer til grill. Det er en af fordelene ved gasgrill generelt, og mange brugere nævner det i deres anmeldelser, når de giver topkarakter til deres Weber grill.

Du får selvfølgelig også mulighed for at får reservedele til din Weber gasgrill. Disse reservedele plejer ikke at koste det hvide ud af øjnene, og hvis du vedligeholder din grill med overtræk og god rengøring, så er det ikke sikkert, det bliver nødvendigt. Når du har med gas at gøre, skal du alligevel være opmærksom på, om den fungerer, som den skal.

Se her Webers oversigt over tilbehør til din grill

Pris på Weber gasgrill

Prisen på din næste Weber gasgrill varierer selvfølgelig efter den model, du ønsker at have på terrassen derhjemme. En brugt weber gasgrill koster selvfølgelig heller ikke det samme som en ny model. Og der er masser af muligheder for, at du kan finde et godt tilbud på en Weber gasgrill enten gennem udsalg af Weber gasgrill eller på anden vis.

Weber gasgrill priser ligger omkring 2.000-5-000 kroner afhængig af dine grillbehov. Med et godt tilbud på Weber gasgrill kan du altså spare en del penge. De dyreste modeller er selvfølgelig også dem, der har de fleste features, grilloverflade og generelt de bedste specifikationer. Du kan få Weber gasgrill i mange størrelse og de mindste er ofte de billigste.

Se en oversigt over Weber gasgrill her

Weber genesis

En Weber gasgrill af Genesis-typen er deres kongeklasse, når det kommer til grill. Her ligger de billigste modeller på omkring 4.999 kroner, mens du, hvis du vil have flere features og mange flere grillmuligheder, kan komme et par tusind op i pris. Det her er en stor grill, der er beregnet til det meste på alle tider af året.

Ligesom en god film fortjener en efterfølger, så har Weber selvfølgelig lanceret deres Weber Genesis 2. Det svarer lidt til grillens Rolls Royce, og de kan få i en prisklasse omkring de 10.000 kroner plus minus et par tusind. Hvis du vil have det bedste, så får du her det bedste inden for gasgrillsteknologi. Den fylder dog en del så sørg for, at der er del plads på terrassen, for dette er en model, der troner sig over de andre.

Find din næste Genesis grill direkte hos Weber her

Weber spirit

En weber gasgrill af spirit-klassen svarer lidt til det økonomiske valg. Lille, rummelig og energibesparende som en bybil. Her finder du en Weber gasgrill på tilbud. Ofte ligger den i et prisleje på omkring de 3.000-4.000 kroner, som eksempelvis weber gasgrill spirit e 310. Det er derfor et godt grilltilbud til dig, der ikke kaster om dig med penge.

For dig der gerne vil have en Weber gasgrill til en ordentlig pris, er det her et godt køb. Det er fair at sige, det er en lillebror til Genesis-serien, men det har faktisk sine fordele. Selve grillkvaliteten er der nemlig ikke pillet ved, til gengæld får du en mindre grill til en billigere pris. Og hvis din altan er stor nok, så er der med god sandsynlighed også plads til en Weber Spirit gasgrill derude.

Find din næste Spirit grill direkte hos Weber her

Weber q2000

Hvis du vil have dem endnu mindre, så kan det være at en Weber gasgrill q2000 er noget for dig. Det er en transportabel gasgrill, som du kan have med rundt på stranden eller i skoven, eller hvor det lige passer dig. Du kan også have den stående på altanen eller din lille terrasse. Med denne grill kan du altså tage dine grillegenskaber med rundt, og det er perfekt til en hyggelig eftermiddag og sommeraften udenfor.

Læs evt. også vores anmeldelse af en Weber q2200.

Weber q200

En gasgrill af mærket q200 er lidt som en q2000 bare mindre. Den egner sig perfekt til campingvognen og fylder heller ikke mere, end at du kan have den med i bagagerummet af en stationcar. Selvom grillarealet ikke er stort, så er der stadig muligheder for at hyggegrille til hele familien eller sammen med vennerne.

Weber q1000

Denne lille Weber gasgrill er ikke bare en af de mindste på markedet. Det er sandelig også en af de billigste Weber gasgrill, der findes. Med en pris på helt ned til 1.499 kroner i visse butikker, finder du næsten ikke en Weber gasgrill, der er billigere. Ligesom dem ovenover er den også transportabel, så du kan have den med rundt omkring til nær og fjern.

Læs her vores anmeldelse af en Weber q1000.

Læs evt. også vores anmeldelse af en Weber q1200.

Weber q100

I den mindste klasse har vi en Weber mini gasgrill. Af de billige Weber gasgrill, så fås den i samme prisklasse som dem ovenover.

Det gælder for alle disse modeller, at de kommer med rustfri rist, og de er alle bygget af samme holdbare materialer. Til de transportable modeller i Q-serien kan du også få tilbehør som vogn, bord, rotisseri og meget, meget mere. Det betyder, at du kan gøre din lille Q2000 eller Q1000 til din permanente grill på terrassen med et bord, den kan stå på, eller en vogn du kan trække den rundt på. Mulighederne er mange med den rette, billige Weber gasgrill.

Find alle vores Weber anmeldelser herunder: