Weber q3200

kr. 4,499.00

Hvis du er på jagt efter den perfekte gasgrill, kan Weber q3200 være det perfekte valg for dig. Her kan du læse mere om Weber q3200, så du kan finde ud af, om det er den helt rette gasgrill for dig og dine behov.

Kategori: Tag:

Beskrivelse

Hvad kan en Weber q3200?

Alle Weber gasgrill er velkendte mærkevarer, der er udarbejdet i virkelig høj kvalitet til mange forskellige behov. Weber q3200 er ingen undtagelse, og her skal vi kigge lidt nærmere på specifikationer, så du kan få et helt klart billede af, hvad lige præcis denne model kan.

Weber q3200 er en grill med mange spændende funktioner, der kan tilpasses flere forskellige behov. Det er en kompakt gasgrill, der giver dig mange muligheder, når du skal grille. Det er heller ikke den type gasgrill, som du skammer dig over at have stående på din terrasse. Weber q3200 har et lækkert, stilrent og elegant design, som passer ind uanset hjem. Det kan faktisk bidrage til at forbedre indtrykket af terrassen eller baghaven, selv om en gasgrill traditionelt set ikke ligefrem anses som noget pragtmøbel.

Den kompakte størrelse bidrager yderligere til, at det er en grill, der er nem at placere. Med en kompakt grill som Weber q3200, behøver du ikke en stor terrasse, have eller baghave, for at kunne få plads til en god grill. Den har også en fastmonteret rullevogn, så du nemt blot kan rulle den væk, når du ikke lige har behov for den. Det gør det til en meget fleksibel grill, der kan tilpasses flere behov. På den måde, kan du spare plads, hvis du har lidt plads og få endnu mere plads, når grillen ikke er i brug. Det gør det også nemt at tage initiativ til at grille, fordi man hurtigt kan få grillen på plads, hvis den ikke står fast placeret, hvor du gerne vil grille.

Udover at den kan rulles til, når man har brug for den, er der også opbevaringsplads til Weber q3200 tilbehør. Her får du også to sideborde, der gør det nemmere at forberede måltider. Disse egner sig også perfekt til afkøling. Opbevaringspladsen kan også med fordel bruges til at opbevare gasflaske til din Weber q3200 grill. Du kan også nemt hænge grillredskaber på de tre kroge, der er installeret på siden af vognen. Dermed har du alt på et sted, og muligheden for at opbevare de ting, du har brug for, når du skal grille.

Først og fremmest er Weber q3200 en stilet og moderne grill, der med sikkerhed giver en opdatering, hvis du har en gammel, traditionel grill stående derhjemme. Dette er lækkert design kombineret med funktion og høj kvalitet.

Køb en Weber Q3200 her

Weber q3200 specifikationer

  • Grillareal: 63 x 45 cm
  • Gasgrill
  • 2 stk. Brændere i rustfrit stål
  • 6,36 kW
  • Sort farve
  • Mål: H110,5 x B127,6 x D53,4 cm

Grillen har også elektronisk tænding og et trinløst temperatursystem, så du nemt kan indstille den perfekte temperatur.

Køb en Weber Q3200 her

Aluminium sikrer hurtig opvarmning og nedkøling

Når man griller er det virkelig vigtigt at både opvarmning og nedkøling fungerer lige som det skal. På Weber q3200, er der installeret aluminiumsplader både i top og bund, der skal sikre både hurtig opvarmning af grillen og hurtig nedkøling.

Weber q3200 reservedele

Der findes heldigvis reservedele til Weber q3200. De fleste dele på grillen kan nemt udskiftes og erstattes, hvis der skulle ske noget eller de har udlevet sin levetid. På den måde, kan du beholde din webergrill i mange år, uden at skulle udskifte hele grillen, bare fordi der er en enkelt komponent, der ikke fungerer som den skal mere. Det er naturligt over tid, og det giver mulighed for at give sin grill forlænget levetid. Man kan også finde reservedele til Weber q3200 brugt, hvis man er på jagt efter billige reservedele. Det er også muligt at finde gode tilbud på reservedele til webergrill.

Køb reservedele til gasgrill her

Weber q3200 tilbehør

Der følger noget tilbehør med, når man køber en Weber q3200 grill. Du får blandt andet en stegerist og en aluminiumsbradepande, som hjælper dig på god vej, når du skal bruge din grill.

Hvis din grill skal stå fremme, er det også praktisk at anskaffe sig et overtræk til Weber gasgrill q3200. På den måde kan du beskytte og dække din grill til, i perioder hvor du ikke skal bruge den. For nogen er det grillsæson hele året, men det er ikke godt for grillen at stå eksponeret overfor vejr og vind, selv om den er lavet af robuste materialer. Det er en god ide at beskytte den mod ydre påvirkning, også hvis den står i garagen eller i et skur, når den ikke lige er i brug.

Heldigvis kan man få speciallavede betræk til Weber q3200, så man nemt kan beskytte sin grill, og forlænge levetiden. Dette er også en god måde at sikre, at din grill fungerer som den skal, fordi den har stået godt beskyttet, når grillsæsonen skydes i gang igen.

Find Weber tilbehør her

Rotisserie weber q3200

Som tilbehør, kan man også købe rotisserie til Weber q3200, så man kan lave lækker kylling i sin grill. Det er også muligt at stege pizza på Weber q3200, hvis man holder den indenfor grillarealet. Rotisseriet er tilpasset på den måde, at den holdes fri fra pladerne, og dermed giver rum til madlavningen.

Find et Weber q3200 rotisserie her

Forskel på weber q3000 og q3200

Weber q3000 og Weber q3200 er to modeller, der ligner hinanden meget, derfor er det naturligt at spørge, hvad der er forskellen på disse to gasgriller. Hvis vi skal vurdere Weber q3000 vs. Weber q3200, er der nogle enkelte faktorer, du skal lægge mærke til.

De har begge to 2 stk. Brændere og grillriste i porcelænsemaljeret støbejern. En af de mest markante forskelle, er at Weber q3200 har lys på håndtaget, det har den tidligere model ikke. Q3200 har også elektronisk tænding, mens q3000 kun har en trykknap. Hvis man udelukkende kigger på specifikationer, ligner de til forveksling hinanden. Q3200 er en mere opdateret udgave, og størrelsesmæssigt er den også lidt større.

Man kan på mange måder sige, at q3200 er storebroderen til den mindre q3000. Q3200 er også hakket mere elegant rent udseendemæssigt. Der er dog faktisk ingen stor forskel i prisen, derfor bør du overveje at vælge den lidt mere raffinerede q3200, hvis du står mellem valget af de to.

Læs vores anmeldelse af Weber q3000 her

Køb en Weber Q3000 her

Køb en Weber Q3200 her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Weber q3200”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.