Weber Q2200

kr. 3,299.00

Flere og flere danskere vælger i dag en gasgrill, og det er der god grund til. Webers gasgrill udvalg gør det nemt at finde den rette gasgrill, og Weber Q2200 er et rigtig god bud på en gasgrill, der opfylder stort set alle behov, du kunne have.

Kategori: Tag:

Beskrivelse

Weber Q2200 er en smart gasgrill, der er designet med funktionalitet og anvendelighed i fokus. Den er et oplagt valg til terrassen, hvor den gør det nemt at lave al den gode grillmad, som vi forbinder med en hyggelig sommeraften. Du slipper for besværet med at få gang i kullene og kan hurtigere stå klar med en færdiglavet ret.

Køb en Weber Q2200 her

Detaljer om Weber Q2200 gasgrill

  • Vægt: 15 kg
  • Grillareal: 55 x 39 cm
  • Grillrist i støbejern
  • Grillens størrelse: 39,4 x 130,6 x 49,5 cm
  • Låg og body i aluminium
  • Trinløs varmekontrol

Den helt rette størrelse

Weber Q2200 har en perfekt størrelse til rigtig mange behov. Med sit grillareal på 55 x 39 cm kan du sagtens lave grillmad til mange mennesker. Grillen er dog stadig i en overskuelig størrelse, der gør den nemt at flytte rundt på og få plads til på den mindre terrasse. Den er også så mobil, at du let kan tage den med dig til en hyggelig picnic.

Du kan få et stativ til din Weber Q2200, der gør den nem at anvende. Du behøver ikke at finde plads til grillen på dit terrassebord, og det er lettere at give gasgrillen sin egen faste plads på terrassen.

Køb en Weber Q2200 her

En gasgrill der imødekommer dine behov

Webers Q2200 gasgrill er designet med brugeren i fokus. Kvalitet og anvendelighed er i centrum, og det kan nemt mærkes, når man tænder op i denne gasgrill. Du opnår hurtigt den varme, du vil have, og de smarte sideborde gør det nemt for dig at gøre madvarerne klar både før og efter, de bliver grillet. Det giver altså grillmesteren plads til at kaste sige over selv lidt større retter uden problemer.

Q2200 gasgrillen er bygget til at holde og fungere, og det kan hurtigt mærkes, når man får gang i den. Med en solid body bygget i aluminium og en stærk rist i støbejern, kan grillen bruges igen og igen i årevis. Den er derfor en rigtig god investering for dig, der elsker at grille masser af mad om sommeren. Weber Q2200 gasgrill har desuden et indbygget termometer, der gør det nemt for dig at tilberede maden præcis, som du gerne vil have den.

Bedre grilloplevelse med det rette tilbehør

Ligesom med alle andre grill, er det en god idé at sørge for at have det rette tilbehør. Har du din grill stående udenfor, bør du altid sørge for at have et godt overtræk til den. Men et Weber Q2200 overtræk, giver du din gasgrill beskyttelse mod vind og vejr, og den kommer derfor til at holde i længere tid.

Tag et kig på vores udvalg af tilbehør til grillen, så du er sikker på, at du har alt det, du skal bruge, inden du tænder op i din nye Weber Q2200 gasgrill. Så er du godt på vej mod at kunne servere lækker grillmad uden problemer.

Køb en Weber Q2200 her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Weber Q2200”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.