Morsø Forno

Morsø er en dansk virksomhed, der har rødder i både industrien for jernstøbning og brændeovne. De går over 150 år tilbage og er altså en stolt del af den danske virksomhedshistorie. I de senere år har Morsø udvidet der repertoire til at producere madlavningsudstyr og siden 2012 har de være kendte for deres udeovn Morsø Forno, der ikke bare spreder hygge og god stemning, men også er et rigtig godt udstyr til madlavning.

Find din Morsø Forno grill her

Om Morsø Forno udeovn

Med en Morsø Forno får du en udeovn, der er støbt i det bedste støbejern, du kan få for pengene i Danmark. Det er solidt og holdbart materiale, der kan klare dine behov, når det kommer til at bage og holde varmen udendørs. Allerede nu har Morsø Forno udviklet sig til at blive et ikon inden for design, fordi den har en meget karakteristisk sort grydeform. Det betyder, at du kan kende en Morsø Forno fra lang afstand, og ingen ovne eller grill ligner en Morsø.

Det er egentlig et simpelt design inspireret af kakkelovnen. Den altopslugende sorte farve støbt i en ellipseformet beholder af metal emmer af historie, og det føles næsten rustik at have den stående på havebordet eller i hjørnet af terrassen. Det er en form, som går igen hele vejen i Morsøs katalog, også når det kommer til deres udvalg af gasgrill og pizzaovne, der følger samme æstetik.

Find din Morsø Forno udeovn her

Morsø Forno gasgrill

Netop Morsø Forno gasgrillen har de seneste år taget det danske marked med storm, da de beholder det flotte udtryk fra kakkelovnen samtidig med, at det er en danskproduceret gasgrill i topkvalitet. Faktisk fås de næsten ikke flottere. Designet er nemlig typisk nordisk, solidt og rustikt på samme tid uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis der er noget med en Morsø Forno, så er det, at den ikke ser billig og skrøbelig ud.

Selvom Morsø oprindeligt var et jernstøberi, så er en Morsø Forno gasgrill støbt i det fineste aluminium. Det betyder, at den er let at bære rundt på og have med rundt omkring, om det er på stranden, i parken eller selv på altanen. Grillristen er dog støbt i jern med emaljebelægning, der ikke bare sørger for, at kød og grøntsager ikke brænder fast, men også at grillen er lettere at rengøre.

En typisk Morsø Forno gasgrills-anmeldelse lægger vægt på brugervenligheden og det flotte design. Samtidig er den rummelig og kuppelformen, som nogle vil sammenligne med en UFO, gør, at der er plads til blandt andet en hel steg. En Morsø Forno test viser også, at dette er den ultimative støbejernsovn bare som gasgrill.

Når det kommer til brugervenlighed, så er det lige så enkelt som designet. Der er et betjeningspanel, der er let at finde ud af. Der er således kun et par drejeknapper, der justerer og regulerer gastilførsel og temperatur. Det eneste, du får brug for, efter du har købt en Morsø Forno gasgrill er faktisk blot en gasflaske, og så er du grillklar.

Der er samtidig et indbygget termometer i låget, der gør, at du altid kan holde øje med din steg uden at åbne for låget. Temperaturen bliver hurtigt høj i en Morsø Forno gasgrill, og derfor kan du regulere den også ved hjælp af den lille skorsten, der sidder bag på låget. Det hjælper samtidig til den rustikke og taktile grillfølelse, der følger med en gasgrill fra Morsø.

Find din Morsø Forno gasgrill her

Morsø Forno pizzaovn

For at gøre den autentiske oplevelse komplet har du også mulighed for at få fingrene i en Morsø Forno pizza ovn. I modsætning til en Morsø Forno grill, så kører pizzaovnen på almindeligt brænde, som du tænder op i som en lille brændeovn. Det er også muligt at få tilhørende stensæt med til, så du kan lave pizza helt fra bunden.

En pizza smager bare bedre, når det er blevet bagt i en autentisk, italiensk stenovn. Og med Morsø Forno kan du komme så tæt på som overhovedet muligt. Med en pizza ovn følger naturligvis også muligheden for masser af Morsø Forno opskrifter, da du kan lave pizza ligesom Gorm fra Gorms Pizza. En lille skorsten i toppen sørger for, at der er masser af udluftning i din pizzaovn.

Find din Morsø Forno pizzaovn her

Morsø Forno tilbehør

Uanset om det er en gasgrill eller en pizzaovn, du er interesseret i, så følger der naturligvis masser af tilbehør til. For eksempel er det en rigtig god ide med et morsø forno cover til din gasgrill eller pizzaovn. Hvis du har den stående udenfor hele året, så handler det om at beskytte den mod vind og vejr og mindske risikoen for rust.

Du kan få et cover, der er formsyet til en Morsø Forno, og det betyder, at den beskytter optimalt mod regn, snavs og vind. Med et vandtæt cover kan du forlænge levetiden på din gasgrill eller pizzaovn betragteligt, og det vil være alle pengene værd i længden.

Så er der selvfølgelig også mulighed for at få et Morsø Forno bord til din gasgrill, hvor du blandt andet kan have gassen til at stå på. Det giver dig også mulighed for at have plads til alt det, du skal have grillet, om det er grøntsager og kød. Så er der plads til det hele.

Find dit Morsø Forno grilltilbehør her

Når det kommer til gas, så skal du huske at opbevare den ordentligt. Ofte kan det være en god idé at have en ekstra gasbeholder tilknyttet, så du kan fortsætte med at grille, mens den anden er til optankning. Men husk at opbevare den et tørt og gerne anonymt sted tæt ved jorden, hvor gassen ikke kan falde den. Og hvis du kan undgå at opbevare den indendørs, men i et skur, ville det være endnu bedre.

Husk, at der er masser af muligheder for at få et godt Morsø Forno tilbud. Blandt andet kan du finde en gasgrill eller pizzaovn fra Morsø Forno brugt og derved spare masser af penge. Det behøver ikke være dyrt at blive indehaver af hverken udeovn eller gasgrill, så længe du holder øjne og ører åbne.

Se et udvalg af Morsø Forno grill herunder:

Læs mere »

Fedtbakke/drypbakke til Morsø Gasgrill. Passer til Piccolo, Medio og Grande.

Morsø Forno Gasgrill Grande
Pris: 6.999,00  
Læs mere »

GASGRILL FRA MORSØ - NY FLOT OG STILREN GRILL Morsø Forno Gas Grande er en stor flot gasgrill, der ikke alene tilbyder de basale grillfunktioner, men også bidrager smukt til udemiljøet med sit sikre og stilrene design. Gasgrillens låg og gryde er i fo

Morsø Forno Gasgrill Medio
Pris: 4.999,00  
Læs mere »

Gasgrill fra Morsø - Handy og stilren grill til terrassen Morsø Forno Gasgrill Medio er den første gasgrill i Morsøs efterhånden brede udesortiment. En flot og handy gasgrill, der ikke alene tilbyder de basale grillfunktioner, men også bidrager smukt

Morsø Forno Gasgrill Piccolo
Pris: 2.999,00  
Læs mere »

Lille gasgrill fra Morsø - Handy og stilren grill til altanen Morsø Forno Gas Piccolo er en handy lille gasgrill, der ikke alene tilbyder de basale grillfunktioner, men også bidrager smukt til udemiljøet med sit sikre og stilrene design. Gasgrillens

Læs mere »

Et rotisserie til en grill er sædvanligvis udelukkende tænkt som en funktionsudvidelse. Men ikke hos Morsø...Rotisserierne til Morsøs populære Morsø Forno Gas Grande og Medio er funktionsmæssigt formgivet som et supplement til grillens oprindelige karak

Læs mere »

Et rotisserie til en grill er sædvanligvis udelukkende tænkt som en funktionsudvidelse. Men ikke hos Morsø... Rotisserierne til Morsøs populære Morsø Forno Gas Grande og Medio er funktionsmæssigt formgivet som et supplement til grillens oprindelige karakt

Læs mere »

Ønsker du røget mad lavet på din Morsø Forno? Du har nu muligheden for lækkert røget mad med denne BBQ smoker fra Morsø. Denne BBQ smoker giver på en simpel og elegant måde mulighed for at opnå den ønskede røgede smag til din grillmad. Til smok

Læs mere »

Termometer eksklusiv styreknob til Morsø Forno Gasgrill med styrehul i topppen. Termometeret passer til den gamle model uden styrehul i toppen, og termometeret er derfor uden styreknob. Er din grill derimod med styrehul, skal du bruge termometeret t

Læs mere »

Termometer inklusiv styreknob til Morsø Forno Gasgrill med styre hul i toppen. Termometeret passer til den nye model med et styrehul i toppen, og termometeret har derfor en styreknob, som sørger for at termometeret sidder i midten af hullet. Er din

Morsø Tuscan Grill 2.0
Pris: 549,00  
Læs mere »

Den nye version af Morsø Tuscan Grill er som den tidligere version udført i emaljeret støbejern og passer perfekt til både Morsø Forno udeovn og Morsø Forno Gas Medio & -Grande. Den elegante, skrå yderkant er specielt tilpasset "Morsø-grebet", så grill

Læs mere »

Skal du bruge en ny center-regulatorknap til din Morsø Gasgrill? Regulatorknappen er knappen til den indre brænderring. Passer til Morsø Forno Medio og Grande Gasgrill.

Læs mere »

Skal du bruge en ny center-regulatorknap til din Morsø Gasgrill? Regulatorknappen er knappen til den indre brænderring. Passer til Morsø Forno Piccolo, Medio og Grande Gasgrill.