COBB

Er du interesseret i en COBB Grill, så se mere på denne side.

Du finder vores beskrivelser og anmeldelser af Cobb Premier Gas grill og Cobb Premier grill i bunden af denne side. Men derudover kan du også købe Supreme Grill, Pro grill, Easy To Go Grill og Compact Pro Grill.

Du finder links til de specifikke grill her:

Find desuden en oversigt over COBB grill hos Homeshop her.

COBB-grillen er en utraditionel grill, der er blevet kaldt genial. Her kan du læse mere om specifikationerne for COBB-grillen, og om den virkelig er så speciel, som mange gerne vil have den til. Lad os kigge nærmere på COBB-grill, så du kan finde ud af, om det er den perfekte gasgrill for dig. Dette er en lidt anderledes grill, og derfor er det virkelig interessant at gå i dybden med grillfænomenet COBB.

Find COBB grill og tilbehør her

Hvad gør COBB grill så speciel?

COBB grill består af moderne teknologi, der sikrer, at den er kold udenpå, selv om den er optændt og varm indeni. Cobbs smarte design er baseret på en gammel afrikansk opfindelse, der er blevet moderniseret til en transportabel grill med en række smarte funktioner. Med en Cobb-grill undgår du for eksempel at brænde fingrene, og det kan være særdeles praktisk, hvis man gerne vil grille ude i det fri. Varmen bliver også udnyttet optimalt i en Cobb-grill, og det er noget af forklaringen på denne lidt utraditionelle grills store succes. Det skal vi kigge lidt nærmere på.

Find COBB grill og tilbehør her

Cobb grill modeller

Når du skal vælge en COBB-grill, så skal du tage udgangspunkt i fire modeller. Cobb supreme grill, Cobb premier gas grill, Cobb compact pro og Cobb pro. I tillæg kan man få en række forskelligt tilbehør til de forskellige grill. De er alle sammen i rustfrit stål, der er virkelig nem at rengøre og holde pæn over længere tid. Dette er også praktisk med tanke på, at COBB grill i høj grad er designet til at tages med på ture. Man kan også få COBB grill reservedele, hvis man har brug for at erstatte for eksempel en inderskål på sin COBB grill.

Find COBB grill og tilbehør her

COBB Pro grill – til tur og altan

En COBB Pro grill har alle COBB-grillenes fantastiske funktioner, og er den perfekte grill til tur eller altan. Man kan få denne model med en praktisk bæretaske, så man nemt kan transportere sin COBB-grill. Det er en grill, der er næsten helt røgfri, og den bliver varm i løbet af kun 2-3 minutter, dog uden at blive varm udenpå. Som vi tidligere har nævnt, er dette noget af det smarte ved COBBS grill, og det er noget, der gør sig gældende for alle modellerne, som vi nævner her.

Find COBB grill og tilbehør her

COBB Compact Pro – den perfekte grill til turelskeren

COBB Compact Grill Pro, er som navnet måske tilsiger, en kompakt udgave af den Cobb Pro. Det er altså en mindre og mere transportabel udgave for dig, der gerne vil rejse med din Cobb-grill, eller tage den med på camping. Den har et grillareal på hele Ø30cm, og derfor betyder den lille størrelse ikke, at der ikke er plads til at lave mad. I lighed med de andre COBB-griller, har Cobb Compact pro en inderskål, der sørger for at den kan holde temperaturer på 300 grader celsius indeni, og samtidigt være kold udenpå. Det vil sige, at man ikke kan brænde fingre på den varme grill, og også at man kan flytte den, mens den er varm. Man kan nemt vaske de forskellige ståldele i opvaskemaskinen for effektiv og grundig rengøring. Grillen vejer blot 3,4 kg, og er dermed nem og kompakt til at have med på tur.

Find COBB grill og tilbehør her

COBB Premier gas grill – transportabel gasgrill i topklassen

Dette er en smart og virkelig økonomisk gasgrill, der nemt kan grille i hele 3 timer kun ved at bruge en enkelt dåse gas. Man bruger denne grill med propan/butan i enkeltbeholdere. Hvis du køber en adapter, kan du også tilslutte den en gasflaske. Grillpladen er teflonbelagt, og sikrer en god grillflade. Der er også en rende, der er smart, hvis man vil give kødet en mere saftig kvalitet ved hjælp af damp fra vand eller vin.

Find COBB grill og tilbehør her

COBB Supreme Grill – en større udgave

Dette er den største af COBB modellerne, og er dermed til dig, der har lidt mere plads at gøre godt med, lige når det kommer til at grille. Det betyder dog ikke, at det ikke er en transportabel grill. Det er det nemlig. Du kan nemt tage din Cobb Supreme grill med, hvis du skal på camping eller på tur i det fri. Denne grillen har hele 80% mere kapacitet, hvis man sammenligner med den ovenstående COBB Premier Gas grill. Her griller man dog med kulbriketter i stedet for gas, som er tilfældet med COBB Premier.

Find COBB grill og tilbehør her

Hvorfor er COBB-grillen blevet så populær?

COBB grill er først og fremmest blevet svært populær hos forbrugere, der kan lide at tilbringe tid ude i det fri eller tage på camping. Den er også særdeles praktisk til dette formål, da den er let og transportabel. Den egner sig perfekt til camping, fordi du ikke risikerer at brænde dig på grillen når den er lukket, og dermed kan man trygt have børn i nærheden af grillen, uden at det udgør nogen umiddelbar fare eller bekymring.

Noget af det, der har været afgørende for COBBS popularitet, er helt klart at den er både transportabel og altanvenlig. Her i Danmark elsker vi vores altaner og en lækker, praktisk og effektiv grill er med til at bedre denne oplevelse, og skabe et køkkenareal også udenfor vores hus eller lejlighed.

Find COBB grill og tilbehør her

Man kan nemt finde kulbriketter som man kan bruge til de COBB-grill, der ikke griller med gas. Der er også mulighed for at købe en stander, hvis man gerne vil have en traditionel grilloplevelse med sin COBB-grill i haven eller på terrassen. En COBB-grill giver med andre ord mange muligheder, og er en grill, der med fordel kan multitaske både som rejsegrill, bordgrill og som hverdagsgrill. Med en COBB kogebog, kan du også nemt finde lækre opskrifter, der egner sig perfekt til din COBB-grill. Man kan være heldig at finde Cobb grill på tilbud, hvis man er på jagt efter en smart og praktisk grill til en god pris.

Det er også rart, at man nemt kan rengøre de forskellige dele i grillen, og erstatte dem som reservedele, hvis noget mod al formodning skulle gå tabt, mens man er ude på tur. Det er altså ikke uden grund, at COBB-grill får gode anmeldelser, og er udråbt som genial. Det er en revolutionerende løsning, der ændrer den måde man griller på. Den smarte teknologi, der gør at grillen kan blive hurtigt varm indeni, og samtidig være kølig udenpå, er noget af det, der har gjort den så uhyre populær, som den er blevet i dag. Hvis du er på jagt efter en god og fleksibel grill-løsning, så er dette muligvis grillen for dig.

Find COBB grill og tilbehør her

Viser alle 2 resultater