COBB Premier grill

kr. 999.00

Tag Cobb Premier grill med på stranden, på camping, på skovturen, i båden eller med ind til naboen til en spontan middag. Selv på den mindste altan er der plads til en Cobb bordgrill. Cobb er klar på få minutter og kan flyttes når den er tændt. Efter endt brug kan de rustfri dele sættes i opvaskemaskinen. Nemmere bliver det ikke!

Køb grillen her

Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

 Ultimative grill til brug overalt – COBB

Tag Cobb Premier grill med på stranden, på camping, på skovturen, i båden eller med ind til naboen til en spontan middag. Selv på den mindste altan er der plads til en Cobb bordgrill. Cobb er klar på få minutter og kan flyttes når den er tændt. Efter endt brug kan de rustfri dele sættes i opvaskemaskinen. Nemmere bliver det ikke!

Cobb-grillen er konstrueret på en måde, hvor der er en lille isoleret varmekilde i midten omgivet af en tyk isoleret skål. Derfor kan man flytte rundt på Cobb grillen, selv om den er 280-300 ° indeni. Der er lagt stor vægt på detaljer og design. Cobb grillen vejer kun cirka 4 kg, og er derfor let at transportere i den medfølgende bæretaske.

Cobb grillen er udviklet på en måde der gør, at grillning er røgfri. Samtidig udnyttes varmen optimalt, så grillen også er meget økonomisk at bruge.

Produktdetaljer

  • COBB-grillen er lavet i børstet rustfrit stål
  • Bliver ikke varm uden på
  • Rustfri dele kan gå i opvaskemaskine
  • Rummer mad til hele familien
  • Rummer en hel steg eller en kylling
  • Prisen er inkl. taske
  • Indeholder: Løftegaffel, Grillplade, Rustfri base, Briketkurv, Låg, inderskål.
  • Vægt: 4 kg
  • Bredde: 30 cm
  • Højde: 30 cm

Køb grillen her

Brug af COBB Premier bordgrill:

COBB Grillen er en unik opfindelse, der har sine rødder i Sydafrika. Ideen var at lave en effektiv, transportabel og sikker grill. En grill, der fungerer optimalt med et minimum af optændingsmateriale, der i første omgang var tørrede majskolber (på engelsk ”corn cobs” – heraf grillens navn).

COBB Grillen blev hurtigt en succes i hjemlandet. I 2003 blev grillen kåret som årets opfindelse i “Times” og samme år vandt den priserne som Bedste Nyhed og Bedste BBQ Grill ved den internationale EXPO messe. COBB Grillen breder sig nu med høj hast over hele kloden – prøv den, og du vil forstå hvorfor.

COBB Bordgrillen blev introduceret for danskerne for cirka 3 år siden, og heller ikke herhjemme gik der længe, før specielt udendørsfolket som for eksempel sejlsportsfolk og campister fik øjnene op for kvaliteterne i den lille og meget handy grill. Denne artikel vil gennemgå hvilke dele COBB Grillen består af og noget af det ekstraudsyr man kan anskaffe sig.

Grundlæggende består en COBB Grill af låg, grillpande, inderskål, briketkurv, base, brændkammer og rende. Låget er fremstillet i rustfrit stål, og udover at det holder maden varm, tåler det opvaskemaskine. Grillpanden er teflonbelagt, og kan bruges til både at grille, stege og bage på. Overskydende fedt og olie løber ned i renden, og derved undgås røg og flammer. I renden kan man også hælde vin, vand eller øl for at give damp, og dermed gøre kødet ekstra saftigt. Renden kan endda bruges til kogning af grøntsager eller kartofler. Briketkurven er også lavet af rustfrit stål, og heri lægges både briketter og optændingspose – kullene er klar på få minutter. Briketkurven er nedsunket i brændkammeret, der sørger for rigeligt med lufttilførslen. Inderskålen er lavet af rustfrit stål, og kan ligesom låget rengøres i opvaskemaskine. Den rustfri base er lavet af stålnet, hvilket betyder at varmen holdes inden i grillen, og grillen er kold udvendig. Hertil kommer gummifødder, der sikrer at grillen står godt fast.

Tilbehør til COBB Bordgrill:

Vil man tilberede andet end klassisk grillmad på sin COBB Grill, bliver man nødt til at anskaffe sig noget ekstraudstyr. Noget af det udstyr, man kan købe er en kyllingeholder, en lågforhøjer, en roaster og et skærebræt. Roasteren er særligt beregnet til stegning af kød. Roasteren er til korttidsstegning og giver fine striber på kødet. Roasteren er fremstillet i aluminium. Kyllingeholderen og lågforhøjeren går hånd i hånd, Ved at bruge lågforhøjeren kan man få ekstra højde mellem grillpladen og lågets top, og på den måde kan man tilberede madvarer der ellers ikke ville kunne være på grillen – en hel lørdagskylling, eksempelvis. Kyllingeholderen er en metalbøjle, der sættes fast i grillpladen, hvorefter kyllingen anbringes over holderen. En kylling på ca. 1,5 kg skal have omkring 2 timer på grillen. Cobbs skærebræt er rundt, har en diameter på 33,5 cm. og er fremstillet i bambus, der er et både hygiejnisk og miljøvenligt materiale. Det smarte er, at låget fra grillen passer i rillen langs skærebrættets kant – altså kan det både bruges som skærebræt og serveringsfad, og samtidig holde maden varm.

Alt i alt er en COBB Bordgrill en glimrende investering, både hvis du er udendørsmenneske, eller hvis du bor i lejlighed uden meget plads på altanen.

Køb grillen her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “COBB Premier grill”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.