Weber q3000

kr. 4,499.00

Weber er kvalitetsgrill af ypperste kvalitet, og derfor førstevalget til mange grillentusiaster. Med den nye Weber gasgrill q3000, så har Weber skabt en moderne gasgrill, som opfylder alle dine behov. Den er lille nok til at passe ind i en mindre baggård eller på altanen, men samtidig stor nok til at rumme en lækker, saftig steg.

Kategori: Tag:

Beskrivelse

En q3000 grill er det oplagte valg til dig som ønsker at grille kødet til perfektion, og som samtidig ønsker en grill som er lækker at kigge på. Med sin lave vægt, og to praktiske sidebord, så er en Weber q3000 gasgrill funktionel og anvendelig, og opfylder derfor alle de behov, som du måtte have. Som altid med en moderne gasgrill, så er Weber q3000 gasgrill klar til en spontan grillaften, da du slipper at kæmpe med at få gang i kullene, og kan få den helt rigtige temperatur i løbet af ingen tid.

Køb en Weber Q3000 her

Detaljer om Weber grill q3000

 • Primære brændere: KW 6,36
 • Grillareal: 63X45
 • Brænde i rustfrit stål:
 • Brændselstype: Gas (købes separat)
 • Sideborde: 2
 • Hjul:2
 • Redskabskroge 3

Udover dette så har Weber q3000 gasgrill flere fantastiske funktioner. En grillrist Weber q3000 er lavet i porcelæn emaljeret støbejern, og derfor er en q3000 rist af den højeste kvalitet, som du kan finde. Faktisk kan den flotte Weber emaljeret grillrist skaffes både til q3000 og q3200.

Andre funktioner en q3000 Weber model kan prale af, er:

 • Trykknaptænding
 • Låg og bund i støbt aluminium
 • Indbygget termometer
 • Aftagelige sammenklappelige sideborde
 • Vogn i åbent design
 • Glasforstærket nylonramme
 • Bundhylde
 • Udtagelig opsamlingsbakke
 • Trinløs varmestyring.

Der er ingen tvivl om, at du får en smart og moderne grill i høj kvalitet, hvis du køber en Weber q3000 gasgrill.

Køb en Weber Q3000 her

Den perfekte størrelse

En Weber q3000 grill er en del af Weber q serien, som er kendt for det smarte design, og grill modeller, som er perfekt til at tage med på tur til brug i haven eller på terrassen. En Weber q3000 rist er nemlig lille nok til, at den ikke fylder hele altanen, men stor nok til at rumme tilberedelsen af et større måltid. Du kan grille til hele familien med en Weber q3000, men du kan også nemt tage din grill med på picnic i skoven.

Der er også mulig at købe tilbehør til Weber q3000. Du kan købe rengøringsudstyr til specialpris eller en specialdesignet stegeplade. Hvis du ønsker at passe godt på din nye grill, så anbefales det, at du investerer i et Weber betræk q3000. Når du køber et overtræk til Weber q3000 så beskytter du din grill mod dårligt vejr, og specielt regn, som kan forårsage skader i din gril. Du kan finde Weber q3000 overtræk på tilbud, og dermed gøre et godt kup.

Hvis du ønsker at passe ekstra godt på din grill, så kan du købe et Weber luksus overtræk q3000.

Køn et overtræk til din q3000 direkte hos Weber her

Bedre smagsoplevelser med det rette udstyr

Som sagt, så er en Weber q3000 gasgrill udstyret med en emaljeret grillrist q3000. Denne grillrist q3000 er med til at fordele varmen jævnt, og svitser derfor kødet til perfektion. Når du investerer i en kvalitetsgrill, så sørger du for, at din mad får de bedste forudsætninger for at smage godt. Det betyder selvfølgelig også, at du kan stråle som familiens grillmester.

Det er også muligt at investere i Weber q3000 tilbehør, som højner smagsoplevelsen. Du kan nemlig tilkøbe en Weber rotisserie q3000, som får maden til at roterer under grillingen. En rotisserie q3000 sørger for at rotere kødet under hele grillingen, sådan at din kylling får den perfekte saftige smag, eller at din flæskesteg på Weber q3000 bliver sprød og lækker.

Hvis du ønsker at blive klogere på om en q3000 Weber er noget for dig, så kan du læse vores Weber q3000 test, og se hvad vi mener om denne gril. Du vil hurtig opdage at en q3000 model er omgivet af lovord. En Weber q3000 grill er vel værd alle pengene, da du får en Weber gasgrill, som holder hvad den lover. En gasgrill q3000 er derfor et trygt og godt valg, når du skal købe ny grill.

Køb en Weber Q3000 her

Forskel på Weber q3000 og q3200

Hvis vi skal sammenligne Weber q3000 og q3200, så kan vi se at de har mange fællestræk. C3200 modellen er storebror til q3000 modellen, og den har derfor et par ekstra funktioner, og lidt større vingefang. Du får altså lidt bedre plads til at stille krydder, og grillværktøj. Selv om den er lidt større, så har de nemlig præcis det samme grillareal. Selv om begge grill er enormt lette at tænde op, så er 3200 modellen udstyret med elektronisk tænding, noget som gør at den kun kræver et tryk.

Men også q3000 modellen er udstyret med trykknaptænding, så det tager ikke lang tid før den er i gang. Du kan også vælge at købe med gnisttænder til Weber q3000, hvis du ønsker dette.

Når du kigger på en Weber q3000 og en Weber q3200, så ser de næsten ens ud. Forskellen ligger altså i nogen af funktionerne, og i de små finesser. Begge er udstyret med to brændere, og som sagt er en brænder til Weber q3000 af de bedste på markedet. Prismæssig så ligger de to modeller tæt på hinanden, og for de fleste er det derfor størrelsen, som afgør hvilken model man vælger. Hvis du står med spørgsmålet Weber q3000 vs q3200, så skal du derfor overveje, hvad dit behov er og hvilken model, som passer bedst til dit behov.

Læs vores anmeldelse af Weber q3200 her

Køb en Weber Q3000 her

Køb en Weber Q3200 her

Weber q3000- praktisk og funktionel

En Weber q3000 gasgrill er en praktisk grill, som opfylder alle de behov, du måtte have til din gril. Weber støbejernspladen sørger for at du kan holde kontrol over varmen, og du kan grille både pølser og langtidsstegt kød. Siden låget er så rummeligt, så er det god plads til at stege lammekølle og hel kylling. Kvaliteten af en Weber q3000 gasgrill gør, at din indre grillmester kan få lov til at folde sig ud.

En Weber q3000 er udstyret med hjul. Dette gør, at den er nem at transportere og flytte rundt på. Den har den helt rette arbejdshøjde, og er praktisk både som altangrill, havegrill og som den grill du tager med på tur. En gasgrill q3000 opfylder alle dine ønsker om en praktisk og effektiv grill.

Køb en Weber Q3000 her

En kvalitetsgrill til en god pris

Weber er lige med kvalitet, det er der ingen diskussion om. En Weber q3000 er altså en kvalitetsgrill, som kan holde i mange år. Som bekendt så har Weber 10 års garanti på sine produkter, så her får du en grill, som er værd alle pengene.

Følg med på vores hjemmeside, for at få de bedste Weber q3000 tilbud, sådan at du kan få en grill som matcher dine grillambitioner. Hos os finder du ofte Weber gasgrill q3000 på tilbud, som giver dig lyst til at handle. Vi har også alt det Weber tilbehør til q3000 modellen, som du har brug for, så du kan få alle dine behov opfyldt. Uanset om det er Weber grillovertræk q3000 eller Weber q3000 rotisserie, så finder du det hos os.

Du kan selvfølgelig også købe en Weber gasgrill q3000 brugt, hvis du har lyst til det. Det er som sagt en grill, som holder varmen i mange år, og det kan derfor godt give mening at købe en brugt grill. Men hvis du vil være sikker på at investere i en grill, som holder de næste mange år, så anbefaler vi at du køber en Weber gasgrill q3000 på tilbud. Og husk endelig at købe den med et Weber q3000 overtræk, så du er sikker på at kunne opbevare den korrekt.

Køb en Weber Q3000 her

Køb originale reservedele

Hos os kan du købe Weber q3000 reservedele, og være sikker på, at det er de originale reservedele, som er tilpasset q3000 modellen. Vi har Weber q3000 brænderrør, som du kan få brug for til din Weber q3000 gasgril. Du kan købe et fuldt reservedelesæt til din Weber q300 grill, med brænderrør og monteringsdele.

Det er nemt at udskifte, og du kan gøre det hele selv. Det kan være en god ide at købe reservedele og ekstra tilbehør til din Weber q3000, samtidig med at du køber selve grillen. På den måde så ved du at det hele er originale deler, og at du er fuldt forberedt til grillsæsonen er i gang.

Køb reservedele til gasgrill her

Brug grillen hele året

Grillmad smager godt hele året, og det er derfor ingen grund til kun at finde grillen frem på sommertid. Men en Weber q3000, så får du en gril som ikke optager specielt meget plads på din altan. Når du sørger for at dække den til med et q3000 betræk, så er du sikker på at den står lige så flot, når sommeren kommer.

Med din q3000 Weber grill stående på altanen igennem vinteren, så er du altid klar for at trylle i køkkenet. Hvorfor ikke stege flæskestegen på grillen til jul, og imponere hele juleselskabet med en perfekt sprød flæskesvær? Eller hvad med at servere en saftig kylling, som har roteret på din Weber rotisserie q3000 i perfekt tid? Mulighederne for at skinne som grill kok er store med en Weber q3000 model, uanset om det er sommer eller vinter.

Køb en Weber Q3000 her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Weber q3000”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.