Weber q1200

kr. 2,299.00

En Weber q1200 er en fantastisk lille gasgrill, der egner sig rigtig godt til både altan og terrasse på de magiske og lyse sommeraftener. Den kan også tages med i parker og til stranden. Den er lille, let og særdeles transportabel, og derfor er den perfekt som rejsemakker i campingvognen eller bilferien og andre steder, hvor der er begrænset plads.

Kategori: Tag:

Beskrivelse

Fordelene ved en Weber q1200 gasgrill er ikke bare, at du kan tage den med overalt, og den fylder meget lidt, når det er en gasgrill, er den nemlig nem at tænde op i og meget brugervenlig. I modsætning til kulgrill, der sviner og oser lidt mere, så er gasgrill væsentlig lettere at tage med rundt. Samtidig er den også enklere at rengøre, da der ikke er noget kul, der skal tages højde for.

En q1200 gasgrill er designet på den måde, at den har to arbejdsborde, du kan bruge til at have kød og grøntsager på, inden du griller dem, samt tallerkner med den færdige mad. De kan klappes samme, så den ikke fylder ret meget plads, når du gerne vil tage den med rundt.

Hvis du stiller en Weber q1000 vs q1200, så er forskellen, at selvom de har samme grillareal, så har q1200 et højere låg, der hjælper til, hvis du eksempelvis skal grille en hel lørdagskylling eller en flæskesteg. Samme låg har i øvrigt indbygget termometer, så du altid kan tage temperaturen på det, du griller med en Weber q1200.

Køb grillen her

Detaljer om Weber q1200 gasgrill

For at sammenligne ordentlig med andre grillmærker, så kan du her se de detaljerede specifikationer, der fortæller det meste, du skal vide om en q1200 gasgrill:

 • Primære brændere: KW 2,49
 • Grillareal: 43X32
 • Brændere i rustfrit stål
 • Brændselstype: Flydende gas af petroleum (købes separat)
 • Sideborde: 2
 • 1 stk. batteri: AAA

Udover de helt tekniske specifikation, så får du også visse funktioner med oveni:

 • Elektronisk tænding via trykknap
 • Indbygget termometer i låget
 • Klapsammen sideborde
 • Trinløs varmestyring
 • Aluminiumsstøbt låg og bund
 • Glasforstærket nylonramme

Køb grillen her

Tilbehør til Weber q1200

Udover de indbyggede funktioner, som gør grillen alle pengene værd, kan du også få masser af tilbehør til din Weber q1200 ved siden af. Faktisk kan du næsten skræddersy dit q1200 tilbehør, så du ikke behøver en større grill til at have stående på terrassen derhjemme. Weber q1200 tilbehør inkluderer blandt andet vogn, bord, overtræk, stativ og rotisserie. Her dykker vi ned i, hvad du kan få af tilbehør til din Weber q1200 gasgrill.

Weber q1200 med vogn og bord

Med en Weber q1200 behøver du ikke begrænse dig til, at den skal stå på bordet eller på altangulvet. Du kan nemlig få en Weber q1200 vogn til, så du kan køre din grill rundt til der, hvor du synes, den skal stå. Det er lidt det samme som en Weber q1200 med stativ, men vognens hjul gør, at den er meget mere transportabel.

En vogn til din gasgrill betyder for dig, at du ikke nødvendigvis behøver en større model til eksempelvis terrassen. Hvis du får dine grill behov opfyldt her, kan du nemlig have den stående i en vogn i baghaven, når du er hjemme, og så kan du afmontere den og tage med ud, når I tager til stranden eller i skoven. Så den er fleksibel og kan bruges til alle slags grillbehov.

Du kan også få et bord til Weber q1200. Det er et foldebord, som din gasgrill kan stå på ligesom et stativ, så den fungerer præcis som en almindelig grill i en rigtig grillhøjde. På den måde sikrer du dig, at ingen ved et uheld kommer til at træde på grillen, hvis I for eksempel er ved stranden, hvor alle render rundt i bare tæer. En gasgrill er let at snuble over, hvis man ikke ser sig for, men med et grillbord til din Weber q1200 kan du beskytte både grill og gæster.

Weber q1200 med overtræk

Når du har din grill stående udenfor, så er det vigtigt, du passer godt på den. Og det gør du allerbedst med et overtræk, der dækker og skærmer af for vejret. Hvis du har din q1200 stående på en vogn på din altan eller terrasse, så er et overtræk noget, du bare må have. Når du beskytter din gasgrill mod vind og vejr, så holder den nemlig meget længere, og du kan potentiel have den i mange år fremover.

Et Weber q1200 overtræk kan fås både i vinyl og polyester. Polyester har den fordel, at den er både vand- og vindtæt, så uanset hvor meget det stormer udenfor, så skal din Weber q1200 nok klare sig. Det er også en fordel, hvis I er ude og bliver fanget i et regnvejr, så kan I også hurtigt dække gasgrillen til, så den er godt beskyttet.

Fordelen ved overtræk til en gasgrill frem for eksempelvis en kulgrill er, at I ikke behøver vente på, at kullene er kølet af. I slukket bare for gassen, venter på at temperaturen er nogenlunde normal, og så kan I dække grillen til. Med en kulgrill kan det tage rigtig lang tid, før kullene er kolde, og det er der ikke altid tid til, når de sorte skyer trænger sig på i horisonten.

Find flere overtræk i vores oversigt her

Weber q1200 med rotisserie

Det vigtigste, når det kommer til at grille, er altså maden. Og du kan også få tilbehør til din Weber q1200, der hjælper dig med at blive en bedre kok. Her kan du starte med et rotisseri til din Weber q1200. Hvis du ikke ved, hvad et rotisseri er, så bare tænk på en kylling, der roterer om sig selv. Et rotisseri er et lille stativ, du kan montere på din grill, så din grillkylling bliver helt perfekt på alle sider.

Og det gælder ikke bare kylling. Det kan også gælde steg eller andet slags kød. Med et rotisseri kan du sørge for, at kyllingen og kødet klarer sig selv, så du ikke skal stå og vende det hele tiden. Du kan simpelthen sætte dig over til din gæster med et glas vin i hånden og bare vente. Der er intet, der brænder på så let med et rotisseri til din grill. Og fordelen er, at du kan få det til alle slags grill fra Weber.

Find et Weber q1200 rotisserie her

Weber q1200 pris

Du tænker måske, jamen, hvad koster sådan en q1200 så? Priserne varierer fra forhandler til forhandler, nogle steder kan du få det til 1.999 kroner, mens du kan få den på tilbud til 1.499 kroner andre steder. Men her er det vigtigt, du er opmærksom på, hvad der følger med i prisen og i særligt høj grad, hvad der ikke følger med. Eksempelvis er gas til Weber q1200 ikke altid inkluderet i prisen, og du skal derfor købe det separat.

Derudover skal du også tænke på tilbehør. Hvis prisen er høj på en Weber q1200, kan det simpelthen være, fordi der er tilbehør inkluderet i prisen som et bord eller en vogn. Det koster typisk noget mere, hvis du skal have det hele med.

Hvis du vil have en godt Weber q1200 tilbud, så kan du også finde den brugt. En brugt grill lyder ikke så indbydende ved første indskydelse, men hvis grillen ikke har været brugt mere en et par gange, så kan det sagtens være et godt køb. Man skal huske på at selv en Weber q1200 brugt er lige så let at gøre ren som andre gasgrill. Derfor er det værd at overveje, når du leder efter et godt tilbud på en Weber gasgrill q1200.

Find q1200 direkte hos Weber her

Hvad siger forbrugeren?

For at få et indtryk af, hvordan denne gasgrill klarer sig på markedet, kan vi lave en lille søgning på en Weber q1200 anmeldelse. Her er tilkendegivelserne oftest positive med masser af topkarakterer til følge.

Det, brugerne oftest bider mærke i, er, hvor handy og smart en Weber q1200 gasgrill egentlig er. Det tager nemlig ikke længere end 10 minutter fra, man har tændt sin q1200, til at man kan lægge kød på. Det går nemlig stærk, når først man har tændt for den.

Samtidig bliver det fremhævet, hvor nem den er at gøre ren. Her benytter man blot anbefalet grillrens og en våd klud, og så kan man klare det hele i et snuptag. Sådan er det oftest med gasgrill. En Weber q1200 er nemlig nem, hurtig og effektiv at bruge, når først man har lært den ordentlig at kende.

Køb grillen her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Weber q1200”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.