3 forskellige grilltyper du kan vælge

Har du ikke købt en grill før, og vil du gerne være sikker på at købe den rette grill til dine behov, kan det være, at du kan få noget ud af at læse om disse tre forskellige grilltyper, som du kan vælge imellem, når du skal ud og finde lige netop din grill.

Der er jo mange måder at lave mad på udendørs, og der er ingen, der siger, at du absolut er nødt til at vælge en grill. Nu om dage er der også mange, der vælger at lave mad over bål, som også er en mulighed for dig.

Husk gerne at lukke døren til ind til din stue, når du griller, så din Normann Copenhagen væglampe og resten af dine møbler ikke kommer til at lugte af røg.

Kuglegrill

For det første kan du jo overveje at få dig en kuglegrill, som nok er en af de mest udbredte typer af grille i Danmark.

Her bruger du briketter til at danne den varme, som du kan grille over. Det er nemt at komme i gang med, men det kan tage lang tid at mestre sådan en grill til perfektion, da der er mange måder at grille på, når du har med briketter eller kul at gøre.

Gasgrill

Hvis du gerne vil kunne grille hurtigt, og hvis du ikke gider alt den os, der kan komme fra en kulgrill, kan det være en oplagt mulighed for dig at vælge en gasgrill.

Her griller du på gas, ligesom du kender det fra et gaskomfur, og det kan smage lige så godt som at grille på kul eller briketter. Det er dog langt hen af vejen en smagssag, og mange erfarne grillere har det med at have en forkærlighed for enten den ene eller anden løsning.

Elektrisk grill

Sidst, men ikke mindst, kan du jo også overveje at få dig en elektrisk grill, hvis du gerne vil gøre det så nemt som muligt at grille. På denne måde skal du hverken bruge kul eller gas for at komme i gang. Du skal bare have adgang til strøm, så er du ellers i gang.

Du kan finde versioner af denne type grill, som du kan have stående på dit spisebord. På den måde kan det jo lade sig gøre at sidde og grille din mad ved bordet, så du ikke skal rejse dig op hele tiden for at holde øje med grillen.

3 forskellige grilltyper du kan vælge

3 forskellige grilltyper du kan vælge