Happy cooker udekøkken

kr. 4,999.00

Happy Cooker er et komplet udekøkken med integreret Deluxe BBQ gasgrill, gasblus, håndvask og bordplade. Udekøkkenet er i pulverlakeret jern og grillristen er i porcelæn emalje.

BBQ Gasgrillen har 4 brændere på 14kW. Grillen har et kraftigt låg og en porcelænsemaljeret grillrist, hvorpå du kan grille saftige bøffer og sprøde grøntsager.

Kategori:

Beskrivelse

Happy Cooker er et komplet udekøkken med integreret Deluxe BBQ gasgrill, gasblus, håndvask og bordplade.
Udekøkkenet er i pulverlakeret jern og grillristen er i porcelæn emalje.
Udekøkkener gør dine grillaftener til den rene fornøjelse, da du både kan forberede og tilberede maden i det fri. Samtidig slipper du for irriterende pendlerture mellem køkken og have og du har mere tid til at kræse for familien eller gæsterne omkring havebordet.

BBQ Gasgrillen har 4 brændere på 14kW. Grillen har et kraftigt låg og en porcelænsemaljeret grillrist, hvorpå du kan grille saftige bøffer og sprøde grøntsager.
Udekøkkenet er udstyret med et kogeblus/gasblus på 3,2kW. Gasblusset er praktisk, fordi du her kan koge kartofler, grøntsager og andet der ikke skal på grillen.
Du kan skylle dine råvarer i den indbyggede håndvask. Vasken har en vandhane og tilsluttes en haveslange, afløb kan gå i bedet eller i en spand. Regulator og slange er inkluderet i produktet.
Udekøkkenet har desuden indbyggede hylder som giver rigelig plads til opbevaring.
Udekøkkenet er udstyret med kraftige hjul. Det kan nemt flyttes omkring i haven og placeres lige dér hvor du ønsker det.
Skærebræt er tilbehør. varenummer er 428580

Mål:
Mål hele udekøkkenet: 198x59x112 cm
Grillrist mål: 66×46,5 cm, højde: 90 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Happy cooker udekøkken”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.